Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. október 2019

H&M pripravilo kolaboráciu s Pringle of Scotland

Legendárna značka Pringle of Scotland, ktorá je známa svojimi kašmírovými produktami sa spojila so značkou H&M. Spoločne vytvorili dokonalú zimnú kolekciu plnú pletených kúskov.

H&M pripravilo kolaboráciu s Pringle of Scotland

Legendárna značka Pringle of Scotland, ktorá je známa svojimi kašmírovými produktami sa spojila so značkou H&M. Spoločne vytvorili dokonalú zimnú kolekciu plnú pletených kúskov. Nájdete v nej svetre, šaty, čiapky či šály.

 

Značka, ktorá je hrdým nositeľom kráľovskej garancie kvality zároveň patrí k najstarším fungujúcim módnym značkám na svete. Založená bola v roku 1815 a dodnes je považovaná za jednou najklasickejších, avšak najinovatívnejších značiek. Je súčasťou každoročnej edície londýnskeho Fashion Week-u a milujú ju celebrity po celom svete. Teraz si na ich unikátne produkty môže siahnuť oveľa širšia skupina ľudí a to práve vďaka kolaborácii s H&M.

3

4

8

V tejto spolupráci sa značky rozhodli oživiť tradičné motívy no v modernom-športovom duchu. Kľúčovými kúskami sú svetre, čiapky ši šál s nadčasovým golfovým motívom, ktorý však na svetlosivej farbe vyniká kvôli svojej neónovo žltému tónu. Okrem toho sú súčasťou kolekcie aj rebrované šaty, legíny a sukne, ktorú sú dekorované nápisom Pringle a prúžkami, vďaka čomu získavajú na športovom vzhľade.

9

11

13

Táto kolekcia je navyše súčasťou línie Conscious a vyrobená bola z recyklovaného polyestra či organickej bavlny. Dostupná je online aj v predajniach H&M po celom svete.

Foto: archív značky

1598

Súvisiace články