Začiatok výstavby logistického parku je naplánovaný na rok 2020 a poskytne až 120.000 m2 ultramoderných logistických priestorov.

Mountpark Bratislava sa nachádza priamo pri novom diaľničnom zjazde D1 Triblavina Bratislava. Vďaka vynikajúcemu spojeniu do centra Bratislavy a na medzinárodné letisko v Bratislave, ako aj do Rakúska, Maďarska a Českej republiky táto logistická poloha ponúka ideálne podmienky.

Slovensko, najmä región Bratislavy, je už viac ako desať rokov veľmi žiadanou a vyhľadávanou logistickou lokalitou. Jedným z dôvodov je vynikajúca geografická poloha v rámci strednej Európy. „Pozemok nadobudnutý spoločnosťou Mountpark je jedným z posledných strategických rozvojových území tejto veľkosti v susedstve Bratislavy“, hovorí Sebastian Scheufele, SIOR o mimo trhovej transakcii, ktorú uskutočnil.

O spoločnosti Mountpark Logistics

Mountpark Logistics EU Sarl je spoločný podnik USAA Realco-Europe Holdco, BV, holandskej dcérskej spoločnosti USAA Real Estate a spoločnosti Mountpark Finco Sarl (Mountpark). Spoločnosť bola založená s cieľom rozvíjať logistické zariadenia v celej Európe s osobitným zameraním na britské, západoeurópske a stredoeurópske trhy.

O spoločnosti Modesta Real Estate

Spoločnosť Modesta Real Estate bola založená vo Viedni v roku 2002. Okrem hlavného sídla vo Viedni bola v roku 2005 založená aj dcérska spoločnosť v Bratislave. Od svojho založenia sa Modesta Real Estate postupne vypracovala na úspešnú realitno-konzultačnú spoločnosť s bohatou históriou. Významný podiel na tomto úspechu majú prestížni klienti ako AMISOLA, BECHTLE, BFI, BOSCH, HONEYWELL, LOUIS VUITTON, MONDI AG, MOUNTPARK, PHILIPS, PROLOGIS, SIEMENS, SIGNA, USAA a WOLSELEY. V posledných rokoch sa aktívne podieľala na akvizícií miliónov štvorcových metrov kancelárskych, priemyselných a logistických priestorov a asistovala developerom a investorom pri rozvoji viacerých strategických lokalít. Modesta Real Estate rozšírila oblasť svojho podnikania okrem domácich trhov v Rakúsku a na Slovensku aj na trhy strednej a východnej Európy, kde sa zúčastňuje na obchodných transakciách a podporuje svojich medzinárodných partnerov z oblasti komerčných nehnuteľností. Ďalšie informácie nájdete na: www.modesta.at

CONTACT

Modesta Real Estate       
MG Real Estate GmbH   
Sebastian Scheufele, SIOR   
Managing Partner
Dr. Karl-Lueger-Platz 5
1010 Wien                   
phone: +43 1 513 29 39 – 22    
fax: +43 1 513 29 39 – 14        
email: [email protected]    
website: www.modesta.at

Modesta Real Estate
MG Real Estate GmbH
Bianca Isak, B.A.
Media & Research
Dr. Karl-Lueger-Platz 5
1010 Wien
phone: +43 1 513 29 39 – 12
fax: +43 1 513 29 39 – 14
email: [email protected]
website: www.modesta.at