Porotca Česko Slovensko má talent v priamo prenose priznáva: ROZVOD!

Zdieľať
Jiřina Bohdalová nahradila Dianu Mórovú v Talente
Foto: TV JOJ

Ich manželstvu definitívne zazvonil umieračik. Reč je o porotcovi šou Česko Slovensko má talent a moderátorovi Jakubovi Prachařovi. Tomu krachol vzťah s českou modelkou Agátou Hanychovou. Doteraz však nebolo jasné, ako nakoniec ich kríza dopadne a či sa im podarí zachrániť lásku, ktorou sa na začiatku ich vzťahu prezentovali.

Samotný Prachař navyše absolútne nekomentoval to, ako to s Agátou momentálne majú. Všetko sa zmenilo počas nakrúcania relácie, kedy si vybral práve Prachařa jeden z účinkujúcich, aby mu asistoval počas kúzelníckeho čísla. „Požiadam vás o ruku, teda, aby som sa lepšie vyjadril, dajte ruku do tohto otvoru,“ povedal mu kúzelník. Na to porotca bez okolkov zareagoval: „Ja budem o chvíľu slobodný, to ste mohol povedať rovno s tou rukou, v pohode.“ A tým vlastne potvrdil, že jeho niekoľkoročné manželstvo je v troskách.

Všetko sa spustilo potom, ako bol práve Prachař upodozrievaný z nevery, keď mal mať blízko k svojej kolegyni z Talentu Diane Mórovej. Obaja však akékoľvek pletky popierali a všetko zamietli pod koborec. „S Jakubom som nič nemala. To, že si rozumieme v práci, svedčí o tom, že nám to v Talente funguje. Keď s niekým pracujem a niekto začne uvažovať nad tým, či som s dotyčným nemala románik, vlastne ma to teší. Je fajn, že zo mňa niečo vyžaruje, že mám nejaké fluidum, ale na priamo vám hovorím, že s Jakubom nič nebolo,“ povedala vtedy Mórová. Dnes je jasné, že novú lásku má naopak jeho čoskoro bývalá manželka Agáta, ktorá sa ma stretávať so svojim učiteľom surfovania. Uvidíme, či sa nakoniec potvrdia informácie o Mórovej a Prachařovi a či sa po rozvode náhodou nedajú záhadne dokopy a zrazu to medzi nimi nezaiskrí.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom