MojAndroid

Prinášame vám druhý aktuálny výber najlepších slovenských Android aplikácií z katalógu na našom webe. Do katalógu navyše môžete zapojiť aj vašu Android aplikáciu!

Cube Life: Island Survival

Ide o hru, ktorá sa odohráva na ostrove a graficky pripomína Minecraft. Preskúmajte celý svet na zemi či pod vodou. Zhromažďovanie zdrojov je kľúčovým prvkom prežitia. Z nich si viete vytvoriť rôzne zbrane – meče, sekery, luky a podobne.

Verzia: 1.4.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.1
Aktuálna cena: Zdarma

AFK Cats – idle aréna pre mačacích hrdinov

Ovládajte viac než 70 hrdinov, objavujte ich špeciálne sily a vytvárajte z nich podarené a silné kombinácie. Dajte správnu zbrať správnemu hrdinovi a získajte výkonné spojenie zručností. Hra obsahuje viac ako 10 tisíc bojových scén a 70 hrdinov s jedinečnými zručnosťami. Na výber budete mať z vyše stovky zbraní.

Verzia: 1.14.1
Aktuálna cena: Zdarma

Žijem

Aplikácia by sa chcela pokúsiť zlepšiť situáciu ľudí, ktorí nevidia zmysel života, alebo trpia depresívnymi stavmi, úzkosťami, prípadne sa u nich objavujú úvahy o samovražde. Z aplikáciou ponúkaných funkcií si však vyberie každý.

Verzia: 1.00
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.00
Aktuálna cena: Zdarma

ANKETA (09/2019): Nominácie na 4ka Android Code 2019

Portál MojAndroid v spolupráci s operátorom 4ka pripravuje anketu 4ka Android Code, kde čitatelia hlasujú za najlepšie slovenské aplikácie. Aj tento rok sme sa rozhodli anketu zatraktívniť – každý mesiac prinesieme výber aplikácií zo Slovenska a na konci článku bude anketa, kde môžete vybrať jednu aplikáciu, ktorá sa vám najviac páči. Aplikácia, ktorá získa najviac hlasov automaticky postúpi do hlasovania v ankete 4ka Android Code 2019 na konci roka.

Najlepšie slovenské Android aplikácie za mesiac (09/2019) + ANKETA

Zobraziť výsledky

Loading ... Loading ...
16.10.2019

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+