Zážitok na celý život

Väčšinou sú v roli race taxi poršáky a eMkové BMW s profesionálnym jazdcom za volantom, ktoré vám prinesú hádam ešte intenzívnejší zážitok, než keby ste sedeli za volantom. Ukážu vám totiž Nürburgring v plnom tempe. Hovoríte si, že to musí byť nuda a trápne, keď nešoférujete. Pozrite si toto kolo s pasažierom v podaní továrenského pilota Porsche, Kevina Estreho, a zmeníte názor.

Skvelý marketing

Pre automobilky to je zároveň lákavá príležitosť, ako zákazníkom ukázať schopnosti ich áut. Jaguar to už dlhé roky robí s XE SV Project 8. Teraz však do flotily pribudol elektromobil! Žiaden iný, ako i Pace, ktorý má Maroš tak rád. To koľko dokáže eTaxi zajazdiť kôl ešte nevieme, no na Instagrame jazdca, ktorý ho vodí po trati, vidíme pozitívne reakcie zákazníkov.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Ohromný podiel má na tom aj on sám, celým menom Dale Lomas. Už dlhé roky sa preháňa po zelenom pekle v najrôznejších autách a robí to takým štýlom, že už som o ňom v minulosti musel napísať článok. Jazda v i Pace stojí o 50 € menej, ako v osemvalcovej beštii, čiže 149 € na pasažiera. A pre tých, ktorí sa zaujímajú o elektromobil, je pripravených 100 voľných vstupeniek! Tak čo, láka vás 696 Nm ticha a šumu? :)

Foto: Jaguar