Toto musíte vidieť! Legendárni Priatelia opäť spolu. A sú všetci. Internet sa z toho totálne zbláznil...

Zdieľať
Priatelia na dnes už legendárnej fotke
Foto: Warner Bros

Neuveriteľné, čo dokážu sociálne siete. Dokonca dať dokopy aj partičku Priateľov z legendárneho sitkomu. Práve minulý mesiac oslávil seriál neuveriteľných 25 rokov od začiatku vysielania a ako inak si tento deň uctiť, než sa opäť stretnúť pokope? To sa podarilo herečke Jennifer Aniston, ktorá touto fotkou dokonca odštartovala svoje pôsobenie na Instagrame. Tam doteraz nebola, no všetko sa zmenilo včera.

A dokázala naozaj neuveriteľnú vec. Iba jednou fotkou a v priebehu niekoľkých hodín získala už takmer 5 miliónov followerov a toto číslo stúpa závratnou rýchlosťou. Paradoxom je, že fotografia, na ktorej je spoločne so všetkými predstaviteľmi sitkomu Priatelia, má dokonca viac označení páči sa mi to, ako má samotná herečka sledovateľov. Ak si však myslíte, že sa chystá pokračovanie seriálu, alebo nebodaj film, budete sklamaní. Herci sa naozaj stretli len preto, aby si spoločne pripomenuli výročie, ktoré sa počíta už ako štvrťstoročie.

K snímke, na ktorej je okrem Aniston aj Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer a Courtney Cox dopísala veľavravný komentár. „A teraz sme už priatelia aj na instagrame,“ sú prvé slová herečky, ktorá ešte donedávna Instagram akoby bojkotovala a na populárnej platforme nebola. Svoju premiéru však odpálila naozaj štýlovo. Ľudia a fanúšikovia sú totižto vo vytržení, pretože spoločné foto šestice priateľov z New Yorku je obrovskou vzácnosťou.

Priatelia (Friends) je americký televízny sitkom a dodnes patrí k najúspešnejším seriálom v histórii televízie. Seriál zobrazuje život šiestich mladých ľudí žijúcich v New Yotku, ktorí sa navzájom poznajú a riešia spoločné problémy. Seriál bol vyrobený v produkcii Bright/Kauffman/Crane Productions v spolupráci s Warner Bros. Television pre stanicu NBC. Prvá epizóda bola odvysielaná na televíznej stanici NBC 22. septembra 1994, posledná 6. mája 2004. Finále seriálu sledovalo približne 52,5 milióna amerických divákov, čím sa stalo piatym najsledovanejším finále seriálu v histórii televízie. V poslednej sérii bral každý z hercov za jednu epizódu presne milión dolárov.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom