Novinky - 15.10.2019 14:01

To sú sumy! Zverejnili ceny lístkov na zápas Ruiz - Joshua II.

Zdroj: huste.tv/youtube

"Bitka na dunách", ako sa hovorí o zápase medzi Andym Ruizom a Anthonym Joshuom, je na programe už 7. decembra. Tento týždeň šli do predaja aj vstupenky na mimoriadne prestížne boxerské podujatie a pre bežného smrteľníka sú to priam horibilné sumy. Len málokto však pochybuje o tom, že by mali v pätnásťtisícovom stánku ostať voľné miesta. Odkedy Američan pripravil britskému súperovi prvú kariérnu prehru, z duelu sa stala mimoriadne očakávaná udalosť a šejkovia využili svoj vplyv, aby to celé preniesli "domov".

Organizátori v saudskoarabskom Diriyahu vypustili do predaja lukratívne VVIP lístky, pri ktorých sa vám dostane okrem parádneho výhľadu na ring aj jedinečnej starostlivosti, občerstvenia, kochať sa budete môcť osobitným balkónikom a aj ďalšími nešpecifikovanými "lukratívnymi službami". Jediné čo treba spraviť, je zaplatiť za takýto lístok 50 000 saudskoarabských rialov, čo je v prepočte asi 12 000 eur.

K dispozícii sú aj dve kategórie "nižších" VIP lístkov. Stále ide o veľmi lukratívne sedenie so službami navyše a takéto niečo sa pohybuje v cenovom rozpätí od 1450 do 1800 eur. Pokiaľ sa prenesieme na samotnú tribúnu čerstvo vybudovanej haly, za najlepší výhľad dajú fanúšikovia približne 960 eur, čo je ešte stále čiastka prevyšujúca mesačný príjem bežného Slováka. Tí, ktorí sa uskromnia a na ring budú hľadieť z väčšej vzdialenosti, stačí im pripraviť si "len" 480 až 720 eur, v závislosti od konkrétneho sektora. Úplne najlacnejší lístok s biednym výhľadom z rohu vychádza na 120 eur.

Kategórie lístkov na 'Ruiz - Joshua II.' a ich ceny:
VVIP vstupenky - 12 000 €
VIP 1. kategória - 1800 €
VIP 2. kategória - 1450 €
Prvá kategória - 960 €
Druhá kategória - 720 €
Tretia kategória - 480 €
Štvrtá kategória - 240 €
Piata kategória - 120 €