Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ako vyzerá jeseň v podaní PACI PAC? Nový singel, miliónové čísla na YouTube a turné!

  • DC

Začiatok jesene odštartovali vo veľkom štýle.

Hudobno – vzdelávací projekt PACI PAC, v ktorého pozadí stojí dvojica umelcov: talentovaná herečka Adriana „Paci“ Pešinová a bývalý člen skupiny Iné Kafé Mário „Pac“ Praženec, ani v závere roka nezaháľa. Prvú októbrovú nedeľu odštartovali turné, pred pár dňami vydali nový singel a s jedným z videoklipov dosiahli rekordnú sledovanosť na YouTube!

Úspechy so svojimi skladbami a videami pre deti dosahujú už pravidelne. Avšak, obrovskou sledovanosťou videoklipu Slon sa celkový počet vzhliadnutí približuje k číslovke 90 miliónov! Stal sa tak historicky druhým najsledovanejším slovenským videoklipom na YouTube a má našliapnuté bodovať ešte vyššie. Úspech daných rozmerov, najmä v našich končinách a v kategórii detskej tvorby, je naozaj triumfálny!

Dvojica PACI PAC okrem iného predstavila novinku Mliečko. Jej dej sa odohráva v krásnej gazdovskej dedinke Abeland pri Lozorne. Azda aj preto si hlavnú úlohu v klipe strihol ten najpovolanejší. Viac už prezrádza Adriana aka PACI: „Mário je veľký fanúšik relácie Farma. Bol nadšený, keď hospodár Bagár prijal účinkovanie v klipe a ihneď sa veľmi skamarátili. Okrem neho si tu zahral aj Dominik Hopjak, známy športovec, tréner, triatlonista, bežec a spoluzakladateľ slovenského crossfitu. V klipe účinkujú aj deti z DanceKids a futbal si v ňom zahrali mladí futbalisti z Lábu a Marianky.“

Odporúčame