Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. október 2019

Lacoste uvádza 5 nových kolaborácií

Aj značka Lacoste sa vydala na cestu kolaborácií, avšak nepredstavuje jednu, ale hneď 5. Tešiť sa môžete na kúsky, ktoré vznikli vspolupráci so značkami ako Alpha Industries či Pyrenex.

Lacoste uvádza 5 nových kolaborácií

Aj značka Lacoste sa vydala na cestu kolaborácií, avšak nepredstavuje jednu, ale hneď 5. Tešiť sa môžete na kúsky, ktoré vznikli v spolupráci so značkami ako Alpha Industries či Pyrenex.

Lacoste x K-way

Značka K-way je zase známa svojimi nylonovými, nepremokavými kúskami. Najznámejšími modelmi búnd sú Claude 3.0 a Léon, a práve druhý spomínaný je hviezdou tejto spolupráce. Vznikol tak Léon vo verzii, ktorá sa oblieka cez hlavu a je unisexový. Tento pršiplášť je navyše dostupný vo veľkostiach XXS až XL aj v detských veľkostiach.

Lacoste x Pyrenex

Poznáte značku Pyrenex? Špecializuje sa na výrobu izolačných a perových výplní do búnd a kabátov a ide o rodinnú firmu. Patrí k najinovatívnejším firmám v odvetví technických materiálov napríklad pri výrobe športového a turistického oblečenia. V tejto kolaborácii pretvorili svoj klasický model oversized unisexovej bundy do štýlu Lacoste. Dostupná je v zelenej, bordovej a modrej.

1


Lacoste x Alpha Industries

Alpha Industries stojí za zrodom bombery a tiež je hlavným producentom výbavy pre amerických vojakov. Na konci 50.rokov sa z nej stala aj módna značka, keďže využili záľubu verejnosti v tematických kúskoch. V tejto spolupráci stavili na to, čo vedia najlepšie a bomber pretavili do typického Lacoste štýlu so spomínanými vojenskými prvkami. Aj tento kúsok je unisexový a dostupný vo veľkostiach XXS-XL. Kožušina na golieri je navyše umelá!

3

Lacoste x Gloverall

Anglická značka, ktorá sa viac ako 50 rokov špecializuje na výrobu vlnených kabátov. Okrem iného vyrábajú aj uniformy pre britské loďstvo. V spolupráci s Lacoste vznikol model siahajúci do polovice lýtok, ktorý je inšpirovaný práve spomínanou uniformou. Vyniká čistými, nadčasovými líniami a preto je must-have do pánskeho aj dámskeho šatníka.

4

Lacoste x Tailor Toyo

Mix amerického baseball štýlu a japonskej kultúry dominuje tvorbe značky Tailor Toyo. To sa odrazilo aj v spolupráci s Lacoste, v ktorej vznikla ľahká, obojstranná bombera s vyšívaným drakom, ale aj samotným zakladateľom René Lacoste.

5

Celá kolaborácia je už v predaji a dostupná je na stránkach Lacoste, ako aj v butikoch po celom svete.

Foto: archív značky

1061

Súvisiace články