Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2019, 22:07
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Barber shop ponúka strih zadarmo, pokiaľ vyhráš nad holičom vo FIFA 20. Ak prehráš, platíš dvojnásobok

NEWS FIFA
Uložiť Uložené

Mladý majiteľ barber shopu si vďaka hernej konzole a jeho šikovnosti v hraní hier zarába ešte viac ako predtým.

V anglickom meste Nottingham je skutočne ojedinelý barber shop. Ten totiž svojim zákazníkom ponúka jedinečnú šancu získať vytúžený zostrih úplne zadarmo. Jedinou podmienkou je, že si musíš s personálom zahrať hru FIFA 20 a zápas vyhrať. Pokiaľ však prehráš, za svoj nový účes zaplatíš dvojnásobok.

Odporúčané
6 pánskych účesov, ktoré sú trendy. Ofinky podľa hrnca, dúhové farby alebo kvalitný fade 6 pánskych účesov, ktoré sú trendy. Ofinky podľa hrnca, dúhové farby alebo kvalitný fade 2. októbra 2019, 15:56

Majiteľ barber shopu CSF Barbering prezradil pre portál SPORT Bible, že s touto zaujímavou výzvou prišiel ešte minulý rok. Najprv ju však aplikoval len medzi svojimi kamarátmi. Neskôr sa však stala tak obľúbená, že ju začal ponúkať aj bežným zákazníkom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CSF Barbering ✪ (@csfbarbering) on

Za posledných 16 mesiacov vraj už ostrihal množstvo výhercov úplne zadarmo. Prezradil však, že táto zábavka pre neho nie je stratová, pretože väčšinou zákazníkov porazí. Štandardný strih pre pánov vraj u neho stojí 9 libier. Študentov vyjde nový účes o libru menej. Najvyhľádavanejší je však strih s britvou za takmer 15 libier.

Práve ten si vyberá väčšina zákazníkov, ktorá sa nechá nahovoriť na zápas v hre FIFA 20. Keďže iba 22-ročný majiteľ priznáva, že je v nej skutočne profík, väčšinou si za jeden strih zarobí až 30 libier. Hernú konzolu doniesol do holičstva prvýkrát najmä kvôli tomu, aby si zákazníci skrátili čas pred čakaním na ostrihanie. Teraz vďaka nej zarába.

Domov
Zdieľať
Diskusia