Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bez šiat a trička: Známa herečka sa ale cíti ako princezná!

Kate Beckinsale Zobraziť galériu (7)
Kate Beckinsale (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Táto žena si to môže dovoliť! Kate Beckinsale je krásna žena, ktorej je ťažké veriť, že má už 46 rokov. Herečka sa totiž pýši skvelou postavičkou a pribúdajúce roky nebadať ani na jej peknej tvári. Nečudo, že keď sa svetu ukáže bez mejkapu a odhalená, tak počúva samé chvály.

„Ak máte viditeľnú jazvu po operácii slepého čreva, máte povelné nosiť korunku len tak, bezdôvodne. Nevydávajte sa za panovníkov, dajte si odstrániť orgán. Je to menej náročné,”  s takýmito slovami sa najnovšie prihovorila svojim fanúšikom herečka Kate Beckinsale, známa napríklad z filmov Pearl Harbor, Van Helsing, Letec, či Underworld.  

Priaznivci krásnej umelkyne sa však nezaujímali len o operáciu, ktorú v minulost prekonala. Slušná debata sa rozpútala aj na margo brunetkinej beczchybnej postavičky a tváre, ktorá je pekná i bez mejkapu. „Kate, veď ty si ako naša kráľovná,” poznamenal jeden z jej priaznivcov a mnohí mu dali za pravdu.   

Beckinsale pravidelne ohuruje svet svojím sexepílom. Keď sa objaví na červenom koberci, vyzerá vždy skvele a šarmantná je aj počas všedného dňa, čoho dôkazom sú viaceré z jej príspevkov na sociálnych sieťach. 

Kate Beckinsale ukázala jazvu, ale aj peknú tvár bez mejkapu a skvelú figúru.
Zobraziť galériu (7)
Kate Beckinsale ukázala jazvu, ale aj peknú tvár bez mejkapu a skvelú figúru.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kate Beckinsale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu