KONIEC! Známy misska si ako riaditeľka súťaže neškrtne. Nahradili ju týmto mužom!

Zdieľať
Karolína Chomisteková ako riaditeľka Miss Slovensko končí
Foto: SITA

Definitívny koniec riaditeľky súťaže krásy. Bývalá misska Karolína Chomisteková skončila na poste šéfky Miss Slovensko. Podľa oficiálnych zdrojov, ktoré priniesol organizátor, sa chce sexy brunetka venovať v budúcnosti vlastným projektom. Či ide o pravdivé vyhlásenie, alebo chcú len oživiť upadajúcu slávu kedysi výstavnej skrine súťaží krásy je otázne. Isté však je, že sa novým šéfom stáva tentoraz muž. 

„Na projekt Miss Slovensko budem vždy spomínať v tom najlepšom. Je to tímová a krásna práca, vďaka ktorej som spoznala mnoho zaujímavých ľudí, ktorí nám držali palce a podporovali nás. Špeciálne ďakujem patrí všetkým dievčatám, ktoré si túto súťaž vybrali, verili jej a doteraz ju podporujú. Verím, že Michael pomôže projektu v ďalších rokoch a držím mu palce,“ povedala o svojom odchode Chomisteková.

Novým šéfom je módny návrhár Michael Kováčik, ktorý pôsobí na Slovensku ale aj v susedných Čechách. V súťaži Miss Slovensko bol v uplynulých rokoch aj porotcom a pôsobil ako poradný hlas pri výbere finalistiek.  Post nového riaditeľa súťaže prijal ako veľkú výzvu. „V prvom rade ďakujem Karolíne Chomistekovej za skvelé roky a podmienky, ktoré pre tento projekt vytvorila.  Je pre mňa cťou  pokračovať v tejto práci, no zároveň cítim aj veľký záväzok naplniť očakávania, ktoré do mňa realizačný tím dáva. Chystá sa 25.ročník a to je veľká zodpovednosť voči všetkým, čo doteraz na projekte pracovali,“ povedal Kováčik.

25.ročník súťaže Miss Slovensko štartuje už onedlho – v druhej polovici novembra a adeptky na titul Miss Slovensko 2020 budú môcť opäť využiť možnosť online prihlasovania. Po januárovom bratislavskom semifinále predstaví Michael Kováčik nových dvanásť finalistiek. Finále 25. ročníka Miss Slovensko sa uskutoční v apríli 2020 a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ. Galavečeru, na ktorom vyberie porota novú Miss Slovensko, bude predchádzať niekoľkomesačná príprava a tak, ako v predchádzajúcich rokoch bude výťažok z finálového večera venovaný charitatívnej myšlienke.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom