Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po markizáckom exfarmárovi (61) vyhlásili pátranie: Rodina prosí o POMOC... Nezvestný je už týždeň!

Gabriel Sajka súťažil v tretej sérii markizáckej reality šou Farma. Zobraziť galériu (4)
Gabriel Sajka súťažil v tretej sérii markizáckej reality šou Farma.

LEVICE - Gabriel Sajka (61) sa do povedomia verejnosti dostal pred siedmimi rokmi, keď sa predstavil ako jeden zo súťažiacich tretej série markizáckej reality šou Farma. Aktuálne jeho tvár púta pozornosť opäť. Polícia po ňom totiž vyhlásila pátranie. Levičan je už týždeň nezvestný, rodina prosí o pomoc!

Cez víkend sa na facebookovom profile Pohotovostného pátracieho tímu objavila výzva na pomoc pri pátraní po nezvestnom 61-ročnom Gabrielovi Sajkovi. Verní fanúšikovia reality šou Farma hneď spoznali, že ide o súťažiaceho z tretej série markizáckeho projektu. 

Rodák z Levíc je nezvestný už celý týždeň. Naposledy bol videný v pondelok 7. októbra na adrese svojho bydliska. Odvtedy o ňom však nikto nič nevie. „178 cm, prešedivelé kratšie vlasy, modré oči, chudá postava, tetovanie na ruke - malé iniciály GS,“ uvádza sa v popise osoby. 

O pomoc prosia najmä Gabrielovi najbližší. „Milí priatelia, zúfalo hľadáme brata, ktorý je nezvestný od 7. 10. (pondelok). Kto by mal o ňom akési informácie, prosím, píšte mi do správy,“ zverejnila prosbu exfarmárova sestra a svojich známych zmobilizovala aj dcéra. 

„Neverila som, že to raz napíšem, ale pátrame po mojom otcovi, ktorý bol naposledy videný na adrese svojho bydliska, a to v pondelok. Nechal si doma doklady aj telefón a odvtedy o ňom nemáme žiadne informácie. Od včera po ňom pátra polícia,“ napísala na Facebook cez víkend. 

Ak by ste Gabriela videli alebo mali akékoľvek informácie, kontaktujte políciu na čísle 158.

Viac o téme: FarmaGabriel Sajka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu