Sea of Thieves dostane privátne servery

Sea of Thieves Anniversary Update

Sea of Thieves prakticky doteraz žilo systémom jedného zdieľaného sveta, v ktorom ste okrem seba samého a svojej posádky mohli natrafiť na množstvo cudzích lodí. S nimi ste sa následne mohli spojiť do flotíl, alebo naopak, začať na seba útočiť.

Hra bola v podstate postavená na princípe stretávania náhodných hráčov. To sa však môže čoskoro zmeniť, aspoň vo vybraných prípadoch. Vo videu to prehlásil producent hry Joe Neate. Zároveň potvrdil vydanie nového Damned Halloween updatu 16.10., ktorý prinesie do hry viacero halloweensky zameraných vecí.

Okrem halloweenu však pribudne do hry aj možnosť zmeniť farbu svojho spodného prádla, plus pribudne viacero druhov ženského oblečenia pre pirátky. Dočkáme sa aj zopár úprav vo funkcionalite, presnejšie sa zlepší prechod medzi bojom a šprintovaním. Rovnako tak budú vaši peti menej vystrašení zo súbojov a opravený bude aj problém s gunpowder barelmi, ktoré vybuchovali naraz a nie postupne.

Zaujímavosťou do budúcna je, že Rare pripravuje možnosť prenájmu privátnych serverov. Štúdio to zdôvodňuje tým, že komunita si častokrát organizovala svoje vlastné eventy, výzvy a závody, a preto chcú takýmto hráčom poskytnúť viac priestoru na vybláznenie sa. Nie je zatiaľ jasné, ako to bude fungovať, ale Rare chce komunikovať s hráčmi o nápadoch na eventy a iné veci. Eventuálne však štúdio chce podporiť kreatívnych pirátov tým, že im ponúkne možnosť prevádzkovať vlastné servery, na spôsob Minecraftu.

via PC Gamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *