Posledná rozlúčka s Karlom Gottom: Toto si na Jojke niekto odskáče. Kolosálny trapas a zneuctili jeho pamiatku...

Zdieľať
HUDBA: Koncert LÝRA 50 - Mám rozprávkový dom
Spevák Karel Gott počas koncertu LÝRA 50 - Mám rozprávkový dom, na ktorom zazneli najslávnejšie hity Bratislavskej lýry. Bratislava, 18. október 2016. Foto: SITA/Marek Mrviš Foto: SITA/Marek Mrviš

Toto v Jojke poriadne pokašľali. Deň, kedy sa celý svet lúči s Karlom Gottom, odvysielala televízia reportáž v obednom TopStar magazíne, kde si uctili aj pamiatku božského maestra. Počas reportáže však došlo k niečomu, čím totálne skazili dojem z celého videa, v ktorom znela pesnička niekoľkonásobného zlatého slávika. A tento prešľap si zrejme niekto poriadne odskáče.

Pieseň s Charlotte Gottovou, ktorú spevák naspieval tento rok, znela počas dojímavého videa, v ktorom pripomínala televízia tohto skvelého umelca. Na tom by nebolo jič zvláštne, ak by sa neobjavila v pravom hornom rohu televízie reklama na ich nový komediálny seriál Hrobári. V kontexte so smrťou a aktuálnou poslednou rozlúčkou, kedy ľudia stoja v niekoľko kilometrovom rade, aby vzdali hold Gottovi vyznieva reklama Jojky nielen ako megaprúser roka, ale aj ako výsmech. Dalo sa nejako takému niečomu zabrániť?

Foto: archív NAJKY
Foto: archív NAJKY

Oslovili sme preto aj televíziu, čo na tento prešľap hovorí, na ich vyjadrenie čakáme.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom