ŠKANDÁL! Mariána Kotlebu preverujú pre sexuálne zneužívanie!

Zdieľať
Marián Kotleba
Foto: SITA

Ak sa šokujúce informácie z prostredia Mariána Kotlebu potvrdia, pôjde o škandál nevídaných rozmerov, aké Slovensko ešte nezažilo. Minimálne nie vo vrcholovej politike. Podľa informácií, ktoré priniesol portál topky.sk, totiž mal mať šéf strany ĽSNS blízky vzťah so 16 ročnou Dominikou.

Kotleba je totiž v Banskej Bystrici známy aj ako učiteľ gymnázia, kde mu mala práve neplnoletá Dominika padnúť do oka. Tá navyše otehotnela a tvrdila, že dieťa je práve jeho. Hovorkyňa bankobystrickej polície okrem toho pre Denník N potvrdila, že sa celým prípadom už zaoberá aj polícia. Uvedená informácia bola odstúpená na preverenie na vecne a miestne príslušný útvar – OKP OR PZ BB s podozrením zo spáchania zločinu sexuálne zneužívanie,“uviedla Mária Faltániová.

To, že s Dominikou kedysi Kotleba tvoril pár, potvrdila aj jeho stále manželka Frederika, s ktorou sa momentálne poslanec rozvádza. „Áno, chodili spolu, ale to dieťa nie je Marianovo.No my sme sa vlastne tak spoznali, že som chcela vedieť, či je to s tým dieťaťom pravda. Ale ono sa na Mariana ani nepodobá. Teraz sme kamarátky, býva tu kúsok, chodíme spolu von,“ povedala pani Kotlebová, ktorá je s exmilenkou svojho muža veľkou kamarátkou.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom