Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Makovo jablkový koláč (hrnčekový)

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Hrncekovy makovy.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
zdroj:www.sugoodsweets.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 hrnček nemletého maku (250ml)
  • 2 hrnčeky kryštálového cukru
  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 1 hrnček oleja
  • 1 hrnček mlieka
  • 3 vajcia
  • 1 prášok do pečiva
  • 4 - 5 jabĺk
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky suroviny na cesto vymiešame ..Polovicu cesta vylejeme na plech vyložený s papierom na pečenie. 30 x 43 Potom dáme vrstvu nastrúhaných jablk, a zalejeme ju cestom ktoré nám zostalo..

2. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°c 20 - 30 minút..Po upečení a vychladnuté posypeme práškovým cukrom, alebo prelejeme čokoládovou polevou..Nakrájame na kocky..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

10246 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.