Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Môže mať Nissan X Trail len so spaľovacím motorom pohon všetkých kolies?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Toyota vám prichystá vozidlo na bezpečné zimné cestovanie

Novinky

11.10.2019

Toyota podporuje svojich zákazníkov, aby nečakali až na prvé mrazy a sneh, ktorý ich na cestách môže nebezpečne zaskočiť, ale dali si vozidlo pripraviť na zimné obdobie včas. V rámci jesennej servisnej kampane ponúka výhodné ceny príslušenstva, originálnych dielov i servisnej prehliadky.

Až do 20. decembra pripravila Toyota akčnú ponuku, ktorá uľahčí prípravu automobilu na zimu. Kontrola vozidla vyjde len na 12 € a jej súčasťou je napr. diagnostika stavu akumulátora, konzervácia jeho pólových vývodov, nastavenie svetlometov, meranie bodu tuhnutia chladiacej kvapaliny, kontrola oleja, brzdovej kvapaliny i funkcií ostrekovačov a ďalšie zdanlivé detaily, ktoré môžu v zimných mesiacoch hrať zásadnú rolu. V tomto období zákazníkov vyjde lacnejšie aj výmena palivového filtra pri naftových motoroch.

 

Súčasťou ponuky sú aj akčné ceny na originálne diely, pripravená je na ne zľava 25 percent. Ceny autobatérie sa tak začínajú od 59,90 €, ceny nemrznúcej kvapaliny do ostrekovačov od 6,70 € (3l balenie), ceny stieračov od 4,60 €. Rovnaká zľava je pripravená aj na vybrané doplnky a príslušenstvo, ako sú napríklad strešné nosiče, boxy či držiak lyží, gumové rohože alebo plastová vaňa batožinového priestoru.

 

Za akčné ceny zákazníci nakúpia tiež komplety zimných kolies, a to ako pre vozidlá Toyota, tak i pre Lexus. Ceny sa začínajú od 450 €.

 

Toyota zákazníkov takisto odmieňa za vernosť. Ak prídu s vozidlom Toyota starším ako tri roky na predpísanú servisnú údržbu do autorizovaného servisu, dostanú cestnú asistenčnú službu Toyota Eurocare na 12 mesiacov zadarmo. Ide o celoeurópsku službu, ktorá poskytuje zdarma pomoc v prípade potreby na cestách doma i v zahraničí. Jej pomoc je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Možno ju využiť v prípade nehody, poruchy, problému s palivom či vybitia batérie, ale aj pri defekte pneumatiky, a dokonca aj keď vodiči stratia kľúče alebo si ich zabuchnú vo vnútri vozidla, prípadne im vozidlo niekto odcudzí.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén