Jožo Pročko prežil peklo: Drsný útok, Kotlebovci si ho podali, kvôli nim musel urobiť toto...

Zdieľať
Jožo Pročko zažil s kotlebovcami krušné chvíle
Foto: archív Jozef Pročko

Bývalý moderátor a dnes úspešný podnikateľ Jožo Pročko je na sociálnych sieťach veľmi aktívny. Na svojej facebookovej stránke má vyše 47 tisíc sledovateľov a vyjadruje sa tam k aktuálnym politickým kauzám, aktívne komunikuje so svojimi fanúšikmi a nebojí sa ani vážnejších, či kontroverznejších tém. Naposledy si však zlízol poriadne ostrý útok zo strany voličok Mirána Kotlebu. Aj preto urobil na neho nečakaný krok.

Pročko totiž uverejnil status s obrázkom, na ktorom poslanec európskeho parlamentu a člen Kotlebovej strany dáva peniaze chlapcovi a drýo v ruke logo ich strany. Tam je napísaný text, že ich strana pomáha. To však zrejme vyvolalo u Kotlebových fanúšikov poriadne vášne a do Pročka sa ostro pustili. „Napísal som, že sa mi to nepáči, pretože odjakživa odmietam zbierať politické body zneužívaním chorý ľudí. To, čo sa strhlo na tejto stránke nemá obdobu,“ začal s opisom svojho zážitku zabávač, ktorý dnes podniká v oblasti gastrónomie.

Voliči a sympatizanti Mariána Kotlebu mu totiž nič nedarovali a spustili doslova lynč Pročka. „Komentáre typu, že som skrachovanec, primitív, šašo, idiot, kretén, som si ani nevšímal, ale komentáre, ktoré urážali moju rodinu, matku, otca, som mazal. Keď sa však opakovali a s ľudskosťou nemali nič spoločné, odstránil som príspevok. To, čo sa dialo na stránke, sa dialo aj v správach,“ pokračoval Pročko, ktorého zasypali nechutnými vulgarizmami a dokonca urážkami jeho mamy a rodinných príslušníkov.

Kotlebovi voliči zaútočili na Joža Pročka
Foto: archív Jožo Pročko

Zároveň sa so svojimi fanúšikmi podelil aj o niektoré správy, ktoré mu zaslali ľudia. „Zmazal som to všetko, ale screenshotol som tie, ktoré boli úplne za hranou. Politika vodcu tejto strany sa odráža aj na radikálnych voličoch tejto strany. Boh nás ochraňuje pred zoskupením Smer, ĽSNS, a SNS. Pevne verím, že medzi voličmi týchto strán sa nájdu aj slušní ľudia, ktorým porozumenie, slušnosť a ľudskosť nechýbajú. Ja ich prosím, aby si otvorili srdce, dušu a pozreli sa na svojich vodcov reálne, nie cez ružové okuliare. Takto predsa nechce nikto komunikovať, ako to predviedli voliči pána europoslanca,“ doplnil Pročko.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom