Dara Rolins: Pravda o Rytmusovi, ako to má dnes so sexom a o nevere! Za toto rapera totálne zvozila...

Zdieľať
Dara Rolins
Foto: Reprofoto youtube

Od rozchodu Dary Rolins a Patrika Rytmusa Vrbovského čoskoro uplynú dva roky. Za ten čas toho dvojica stihla naozaj veľa. V ich pomyselnom súboji, kto sa kam od rozpadu ich vzťahu dostal, jdnoznačne vyhráva práve raper. Ten nielenže si našiel vážnu známosť v podobe Jasminy Alagič, stihol sa s ňou oženiť a dvojica má už aj dvojmesačného synčeka Sanela. Dara teraz v najnovšom rozhovore pre časopis Marie Claire prehovorila o tom, aký je dnes jej milostný život a čo všetko stálo za rozchodom s Rytmusom.

„Ja som aktuálne skoro po 7 rokoch sólista a užívam si to, čo teraz hovorím s tou najčitejšou vierou v tom že nemám potrebu niekoho presviedčať o opaku. Je mi dobre, necítim úzkosť, že mi niekto chýba. Na druhej strane som dospelá žena, čo vam budem hovoriť, ale na základné potreby nepotrebujem mať niekoho oficiálneho, s kým budem každé ráno vstávať. To som zažila a v určitej chvíli to prestalo prinášať to kúzlo. To preto sme sa s Patrikom rozišli. Neurobili sme nič zlého, v mieri sme sa dohodli, že už nechcem, stačilo,“ prezradila Rolins.

Okrem toho speváčka opísala posledný rok ich vzťahu, kedy podľa jej slov „bola ukecávaná, aby tomu s raperom dali ešte šancu“. „Patrikovi sa nechcelo do takého kroku, ale viem, že to cítil rovnako. No a vidíte, bum, za pol roka mal novú ženu, psa, dom, dieťa,“ pokračuje Dara. Práve po ich rozchode a potom, ako si raper našiel rýchlo náhradu, sa začala riešiť vojna medzi expartnermi. Médiá prinášali jednu väčšiu senzáciu za druhou, pričom obaja prominenti svojimi slovami a činmi prilievali olej do ohňa. To, že sa Rytmus tak rýchlo oklepal by zamávalo s nejednou ženou. Mala to tak teda aj Dara Rolins?

„Skôr mi to prišlo úsmevné. Keď vás niekto presviedča, že bez vás umre a šups…Jediné, čo ma zamrzelo a čo som dodnes nepochopila je to, že Patrik v jednej chvíli nadobudol dojem, že všetko, čo bolo medzi nami, musí zaprieť. Začal mazať naše spoločné fotky, pesničku z YouTube, ktorú zložil pre mňa a pre Lauru, v ktorej sa mi vyznal z lásky. To bolo jediné, kedy som mu napísala, či sa nepos…,“ povedala v rozhovore pre magazín speváčka. Podľa nej navyše dodnes jej pocity nepochopil.

Rolins sa vrátila aj ku vzťahu s Matějom Homolom, s ktorým má dcéru Lauru. Práve on bol tým osudovým mužom, ktorý jej najviac ublížil a zlomil jej srdce. „Viete, kto mi fakt zlomil srdce? Matěj. Bol v mojom živote jediný a hrozne ma to vtedy bolelo. Pre mňa to bola ohnivá láska, strašne spaľujúca a preto mi náš rozchod tak veľmu ublížil. Do toho naša dcéra Laura, narodená z tej lásky…,“ dodáva Dara. Homola Rolins podviedol s Janou Matulajovou, navyše ich bulvárni fotografi prichytili, ako si užívajú sex v dodávke. O to horšie to potom bolo pre speváčku, keďže jej rozchod s Homolom prebiehal doslova v priamom prenose pred oboma národmi.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom