Zabuchli ste si kľúče v aute? Špecialisti vám rýchlo pomôžu!

Zabuchli ste si kľúče v aute? Špecialisti vám rýchlo pomôžu!

- in Nesmie vám ujsť
399
Komentáre vypnuté na Zabuchli ste si kľúče v aute? Špecialisti vám rýchlo pomôžu!

Nákup v jednej ruke, v druhej držíte za ruku dieťa, ktoré vediete zo škôlky a máte naponáhlo na krúžok. Už len ten kľúč od auta nájsť. Prehľadáte všetky vrecká a tašky, no kľúča stále niet! V tom si všimnete, že ste ho nechali v priečinku pri riadiacej páke… Čo robiť v takejto chvíli?

Nepanikárte. Zabuchnuté kľúče v aute nie sú žiadnou tragédiou, ktorá by nemala riešenie. Prvým krokom, ktorý môžete urobiť, je skontrolovať všetky dvere a kufor. Ak nemáte sťahovanie okna na elektrické ovládanie, mohli by ste tenkým háčikom zrolovať okienko. Avšak, neodporúčame sa do toho púšťať. Ak sú všetky dvere zamknuté a nemáte poruke náhradné kľúče alebo niekoho, kto by ich dopravil k vám, obráťte sa na spoľahlivú kľúčovú službu, ktorá má s riešením podobných situácií bohaté skúsenosti. Sami totiž zabuchnuté kľúče z auta von len tak nedostanete. Nerobte to na vlastnú päsť, napáchali by ste viac škody ako úžitku. Otváranie auta bez kľúčov má totiž svoje špecifiká a overená kľúčová služba má v otváraní áut jednoducho prax. Ak sú okná na elektriku a auto nejde odomknúť potiahnutím za kľučku zvnútra, musíte zavolať odborníka – Lock Service. Ten vám pomôže aj v prípade, že máte zaseknuté dvere na aute alebo ste si zabuchli kľúče v priestore kufra. Dobrou správou je, že pre Lock Service nie je nič nemožné a ručíme vám za to, že sa do svojho vozidla dostanete. K dispozícii je totiž pohotovostná služba, ktorá funguje 24 hodín, 7 dní v týždni.

Zabuchli ste si kľúče? Poučte sa

Ak ste optimisti, ktorí sa za všetkým snažia hľadať niečo pozitívne, situácia s autom určite vznikla z nejakého dobrého dôvodu a vy by ste sa z nej mali poučiť. Možno spomaliť rýchle životné tempo, viac sa sústrediť alebo si jednoducho len oddýchnuť od povinností a stresu. Väčšina podobných situácií totiž vzniká v časovej tiesni a v zhone. Ak sa vám stane, že si zabuchnete vo vozidle kľúče, spomeňte si na Lock Service. To samozrejme platí aj v prípade, že si zabuchnete dvere od bytu alebo domu. Lock Service má v malíčku aj odomykanie všetkých typov bezpečnostných mechanických zariadení na autách, strešných nosičoch alebo motocykloch. Spoľahnite sa v týchto neľahkých situáciách na odborníkov, za ktorých hovoria dlhoročné skúsenosti a prax, ušetria vám čas aj ďalšie starosti.

 

 

You may also like

7 vecí, na ktoré nezabudnite pri jarnej údržbe štvorkolky

Jarné obdobie je ideálnym časom na to, aby