Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. september 2019

Čo nosiť k džínsom?

Džínsy sú jednoducho základom šatníka. Nezáleží na tom, či nosíte skinny modely alebo trendy zvonové, prípadne pohodlné boyfriend kúsky, poradíme vám, aké topy by ste k nim mohli doplniť.

Čo nosiť k džínsom?

Džínsy sú jednoducho základom šatníka. Nezáleží na tom, či nosíte skinny modely alebo trendy zvonové, prípadne pohodlné boyfriend kúsky, poradíme vám, aké topy by ste k nim mohli doplniť. Inšpirovali sme sa street stylovými hviezdami na Instagrame.

Rozopnutý kardigán

Kardigány sú skvelou, nadčasovou voľbou. Navyše máte možnosť siahnuť po klasickej verzii s gombíkmi alebo športovejšej retro variácii so zipsom. V oboch prípadoch nezabudnite kardigán jemne rozopnúť.

@matildadjerf 

Naše tipy:

isabel marantIsabel Marant zara3ZARA

Top z organzy

Organza je skvelá materiál na vrstvenie, ale aj v prípade, že chcete odhaliť kúsok kože. Hodí sa k džínsom pretože vytvára príjemný kontrast elegancie, sexepílu a športového ducha. Pod top môžete hodiť tielko, alebo nechajte vykúkať zaujímavú spodnú bielizeň.

2@emmanuellek_ 

Naše tipy:

miu miuMiu Miu zaraZARA 

Gombíkové detaily

Gombíky na topoch sú akousi zjemnenou extenziou praire trendu, ktorý sa pretavil do ženských šiat aj topov. Ide síce o veľmi jednoduchý a nenápadný detail, avšak dokáže sa postarať o veľmi zaujímavý výsledok.

3@camilacoelho 

Naše tipy:

the line by kThe Line by K Screenshot 2019 08 29 at 18.55.04Topshop 

Objemné rukávy

Už v lete sme sa zamilovali do topov aj šiat s objemnými rukávmi, preto na nich nezabudneme ani na jeseň. Topy s objemnými rukávmi preto budeme kombinovať s džínsami, ktoré ku ich ženskosti dotvoria uvoľneného ducha.

4@jessalizzi

Naše tipy:

cult gaiaCult Gaia zara2ZARA 

Foto: Instagram, archív značiek

1363

Súvisiace články