Nehoda na D1 v smere z Popradu do Prešova si vyžiadala jeden život
19.9.2019 10:59
akt. 15.09.2020 05:30

Nehoda na D1 v smere z Popradu do Prešova si vyžiadala jeden život

Uložiť článok
Pri dopravnej nehode na mieste zahynul 56-ročný muž.

Polícia vyšetruje tragickú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v stredu (18. 9.) popoludní na diaľnici D1 v smere z Popradu do Prešova. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

„Šesťdesiatsedemročná Prešovčanka viedla osobné motorové vozidlo značky mazda, pričom počas jazdy narazila do stojaceho zabezpečovacieho prívesu s dopravným značením, ktoré bolo pripojené k vozidlu značky Fiat Ducato, patriace Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS). V čase nárazu bol vo vozidle NDS 61-ročný vodič z obce Rokycany. Ďalší dvaja zamestnanci v čase nehody práve nastupovali do vozidla, išlo o 43-ročného muža z obce Križovany a 56-ročného muža z Vyšnej Šebastovej. Vozidlo značky mazda po zrážke začalo horieť. Pri dopravnej nehode všetci účastníci utrpeli zranenia. V prípade 56-ročného muža boli natoľko vážne, že im na mieste podľahol,“ uviedla Ligdayová.

Vodič NDS bol podľa jej slov podrobený dychovej skúške s negatívny výsledkom, vodička nebola schopná sa skúške podrobiť, a to z dôvodu zranení.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a vo veci prečinu ublíženia na zdraví,“ dodala Ligdayová.

2fotky v galérii Tragická dopravná nehoda na D1, 18. septembra 2019 Zdroj: FB Polícia SR - Prešovský kraj
ČÍTAJTE VIAC O TÉME:
Nehoda
Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.