Začala vysielať nová internetová televízia - s Danglom, Zomri, Vinczeovou a ďalšími

Začala vysielať nová internetová televízia - s Danglom, Zomri, Vinczeovou a ďalšími

Necelý rok po začiatku vysielania v susednej Českej republike začala vysielať na Slovensku lokalizovaná Mall.tv aj s vlastnou produkciou. Vysielateľ avizuje dvanásť pôvodných relácií, v ktorých budú účinkovať známe tváre z Markízy, JOJ či RTVS.


Trojmesačné pilotné vysielanie spustila Mall.tv v pondelok.

V reláciách sa objavia známe tváre ako napríklad Adela Vinczeová, Dano Dangl a Andy Kraus, Juraj Šoko Tabaček, Milan Zimnýkoval, Silvia Šuvadová, Elena Podzámska, Anka Jakab Rakovská s Jankou Kovalčíkovou, alebo jeden z adminov Zomri.
V programe je napríklad dvanásťhodinová nočnú šou, talkšou 7x7, ktorá pripomína známy formát Sedem s.r.o. relácia Bullwar, diskusná relácia Takže tak, Stand-up Factory - feat. Temné Kecy, ale aj nonstop živé prenosy zo Štrbského plesa, Lomnického štítu a bolešovického bocianieho hniezda a ďalšie relácie (podrobnosti pod článkom).

„V produkcii Dana Dangla a s tímom, ktorý na Slovensku stojí za množstvom úspešných televíznych a online projektov, tak vzniká dvanásť úplne nových formátov od talkshow, cez relácie o varení až po seriály alebo Slow TV,“ avizuje televízia. Novinky budú doplnené reláciami, ktoré diváci poznajú už z českej podoby Mall.tv. Prístup je zadarmo a to na webe alebo prostredníctvom mobilných aplikácií a smart televízorov.

Internetová televízia Mall.tv je súčasťou Mall Group, e-commerce skupiny, ktorá pôsobí v regióne strednej a východnej Európy.

 „Prekračovanie hraníc audiovizuálnej tvorby je tým, čo sa pri internetovej televízii vyslovene ponúka. Zatiaľ sa nám to v rámci formátov, žánrov, jednotlivých spoluprác alebo zahraničných nakrúcaní darilo. V takom rozsahu, v akom vstupujeme na Slovensko, sme ale nikdy žiadne iné než české publikum neoslovovali. Prináša to množstvo prekvapivých zistení, nevyhnutných omylov, ale aj očakávanie, ako to všetko ľudia prijmú. Spolu s Danom sme preto, aby bolo pozitívne, urobili v uplynulých mesiacoch maximum a chceme v tom pokračovať. Tak uvidíme,“ povedal šéfproducent Mall.tv Lukáš Záhoř.

„Internetová televízia reaguje presne na tempo dnešnej doby. Nenúti vás sedieť pred obrazovkou v konkrétnom čase, ale dáva vám slobodu vybrať si, kedy a čo chcete vidieť. Vážim si, že česká Mall.tv nám dala priestor vytvoriť niečo nové a jedinečné,“ povedal producent Dano Dangl.

Premiérové formáty Mall.tv

Kavej
Spoznajte Kláru a Veroniku – dve východniarky, ktorí si prišli plniť sny do Bratislavy. Niekto im totiž povedal, že všetci šikovní ľudia patria práve do nášho hlavného mesta. Podarí sa im uspieť?
Réžia: Lukáš Zednikovič
Hrajú: Anka Jakab Rakovská, Janka Kovalčíková

Bullwar
Aktuálne témy zo spoločenského sveta a sveta šou biznisu. Lebo my diktujeme, čo budete čítať. Nechodíme za senzáciami, senzácie prichádzajú k nám. Sme profesionáli. Narodili sme sa pre žurnalistiku a žurnalistike sme oddaní každou bunkou svojho tela.
Réžia: Lukáš Zednikovič
Hrajú: Tomáš Mischura a atraktívni hostia

7x7
Sedem známych osobností slovenského šoubiznisu a 7 zákerných otázok, ktorých odpovede vás zrejme prekvapia.
Réžia: Martin Frimmer
Účinkujú: Juraj Šoko Tabaček, Milan Junior Zimnýkoval, Marián Čekovský, Dano Dangl, Adela Vinczeová, Andy Kraus, Jana Kovalčíková

Šuhajíci pri panvici - Varíme s Juniorom
Najatraktívnejšie, najrýchlejšie, najzaujímavejšie, najtradičnejšie, netradičné kuchtenie na sto spôsobov s ikonou televízneho varenia Juniorom a jeho kolegami kuchármi Marekom, Ferom a Barborou.
Réžia: Michal Masarovič
Účinkujú: Michal Junior Zimnýkoval a jeho Šuhajíci pri panvici

Nočná zmena
Pripravte sa na najdlhšiu talkshow na Slovensku! Helenkina „dlouhá noc“ je oproti tomuto slabý odvar všehodžúsu. Dvanásť a pol hodiny debatenia, varenia, hrania videohier a zábavy.
Réžia: Peter Šarkan Novák
Účinkujú: Peter Šarkan Novák

 Stand-up Factory - feat. Temné Kecy
Nad životom môžete zaplakať alebo sa mu zasmiať. Naši hostitelia si zvolili to druhé, pretože na plačúcich ľudí by sa asi nikto nepozeral.
Účinkujú: Jaroslav „Jerry“ Szabó, Ivo Ladižinský a hostia

Takže tak
Diskusná panelová relácia, v ktorej moderátor Juraj Šoko Tabaček a jeho štyria hostia vtipnou formou reagujú na rôzne spoločenské témy a udalosti z domova i zo sveta.
Réžia: Michal Nemtuda
Účinkujú: Juraj Šoko Tabaček, Silvia Šuvadová, Michael Szatmáry, Bufeťák zo ZOMRI, Magický Rudolf

Kinopati
Relácia o filmoch s párom dvoch kinomaniakov. Jeden široký, druhý tiež nie je príliš bystrý. Ale obaja sú veľkí odborníci na nachos a nemý film so slovenským dabingom. Naši Kinopati určujú, ktoré treba určite vidieť.
Réžia: Michal Nemtuda
Účinkujú: Jaroslav „Jerry“ Szabó, Ivo Ladižinský

Divoké Anjele
Neobyčajná talkshow s neobyčajným moderátorom. Päť skúsených žien, úplne obyčajné otázky, no úplne uletené odpovede. Pripravte sa, miestami to bude poriadne horúce.
Réžia: Michal Nemtuda
Účinkujú: Jaroslav „Jerry“ Szabó a „divoké anjele“

NÁLOŽ s JOE TRENDYM
Týždenník, kde sa pozrieme za uplynulým týždňom očami odborníkov na hejty – Joeom Trendym.
Réžia: Michal Nemtuda
Účinkujú: Teo First, Michal Nemtuda, Matej Adámy

Top 7 Juraja Čurného
Milujete rebríčky? Tak teraz si prídete na svoje. Juraj Čurný si pre vás pripravil skutočné lahôdky. A tak uvidíte top 7 duetov Mekyho Žbirku, či top 7 slovenských komédií, ale aj top 7 najhorších československých coververzií všetkých čias.
Réžia: Michal Masarovič
Účinkujú: Juraj Čurný

Paranormal
Detský plač? Hýbajúce sa tiene? Tajomné postavy? Klasická noc Paranormal tímu. Buď pri tom aj ty, zažiješ poriadnu dávku strachu a napätia.
Réžia: Michal Masarovič
Účinkujú: Juraj Masarovič, Fabien Findura, Lambert Bathory, Tomáš Martišek