Často vystupoval v médiách, kde sa vyjadroval nielen k finančným témam. So svojimi fanúšikmi komunikoval na Facebooku, kde pravidelne zverejňoval krátke videá či svoje myšlienky, písal knihy, ale mal aj najvyššie politické ambície.

Okrem peňazí bolo jeho veľkou vášňou aj umenie. Vyštudoval síce ekonómiu na Fakulte zahraničného obchodu Vysokej školy ekonomickej v Bratislave, no študovať začal aj na Vysokej škole múzických umení, kde sa venoval choreografii ľudového tanca. Napriek tomu, že umeleckú školu nedokončil, svoje prvé pracovné skúsenosti naberal v kultúre.

V rokoch 1991 až 1993 bol výkonným riaditeľom spoločnosti M&A Bratislava. Následne pričuchol k politike. V rokoch 1993 a 1994 riadil sekretariát a protokol Kancelárie prezidenta SR Michala Kováča.

Prvé bankové kroky absolvoval v Bank Austria. V rokoch 1994 a 1995 pôsobil ako poradca pre investície a privatizáciu v Investment Bank Austria. Neskôr bol ako člen predstavenstva zodpovedný za firemnú klientelu, marketing a personál. V rokoch 1999 až 2001 pôsobil ako podpredseda Predstavenstva Bank Austria Creditanstalt Slovakia.

V roku 2001 sa vrátil do politického sveta, 

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa