Orange spúšťa globálnu komunikačnú kampaň na podporu rozumného a bezpečného používania digitálnych technológií (VIDEO)

Orange spúšťa globálnu komunikačnú kampaň na podporu rozumného a bezpečného používania digitálnych technológií (VIDEO) Reprofoto: Orange/youtube

Orange v týchto dňoch spúšťa aj na Slovensku globálnu kampaň, ktorá sa zaoberá rozumným a bezpečným používaním digitálnych technológií. 

 

Kampaň štartuje minútovým spotom založeným na vzťahu otca a dcéry v podstatnom okamihu života tínedžerov. Nová kampaň, ktorá je v réžii Katie Lewkowiczovej a produkcii agentúry Publicis Conseil, ukazuje, ako ľahko sa môžu deti, ale aj dospelí stať obeťou digitálnych technológií.

Spot poukazuje aj na to, ako sa rodičia a deti vzájomne prostredníctvom digitálneho sveta ovplyvňujú.

„Vieme o výhodách, ktoré prinášajú digitálne technológie, ale tiež vieme, že sa stretávame s novými problémami, ktoré s nimi súvisia. Rozhodli sme sa venovať týmto témam. Sme ľudská značka a máme spoločnú zodpovednosť s našimi zákazníkmi. Nie je našim cieľom, aby sme ľuďom hovorili, ako majú žiť svoj život alebo ako by mali používať technológie. Chceme poskytovať zmysluplné služby a zdieľať všetky informácie a nástroje, ktoré naši zákazníci potrebujú, aby boli schopní rozumne zaobchádzať s digitálnymi technológiami,“ povedal Miloš Lalka, riaditeľ pre komunikáciu a značku v spoločnosti Orange.

Odporúčame aj: Internet by sme deťom nemali zakazovať. Mali by sme ich učiť používať ho správne

Komunikačná kampaň poukazuje na viacero aspektov sociálnej angažovanosti operátora. „Prvá fáza kampane sa zaoberá zodpovedným používaním smartfónu, riešením kľúčových problémov ako sú závislosť na sociálnych sieťach a internete, nevhodný obsah a problémy so sebaúctou, ktoré môžu vyplynúť z prezerania online obsahu,“ píše spoločnosť.

„Chápeme, že digitálne technológie sú nevyhnutnou súčasťou bežného života a prispievajú k rozvoju našej spoločnosti. Niektoré momenty by sme si však mali užiť bez nich. Chceme našim zákazníkom a širokej verejnosti pomôcť naučiť sa spolu s ich deťmi používať technológie zodpovedne a bezpečne s našimi radami na www.detinanete.sk,“ hovorí Tomáš Palovský, manažér korporátnych vzťahov Orange Slovensko.

Po spote bude nasadená reklamná kampaň vo všetkých 27 krajinách, v ktorých Orange pôsobí, vrátane Slovenska.