Free songs
Home / Móda a krása / Kozmetika / Obočie – opomínaná oblasť očného líčenia, vďaka ktorej môžete zažiariť
Obočie – opomínaná oblasť očného líčenia, vďaka ktorej môžete zažiariť

Obočie – opomínaná oblasť očného líčenia, vďaka ktorej môžete zažiariť

Móda mení aj vzhľad nášho obočia. Prepojené obočie? Kedysi nemysliteľná vec! Naopak, hitom bolo si ho čo najviac vytrhať, dokonca odstrániť úplne, a miesto neho si namaľovať tenkú čiernu linku. Ktorej z nás sa náhodou podarilo skutočne permanentné odstránenie, tá to teraz ľutuje.

Výrazné obočie je v móde

S pinzetou skutočne opatrne! Odstrániť neposlušný chĺpok, ktorý robí naše obočie asymetrickým, prosím. Ale žiadne razantne zužovanie obočia. Práve naopak. Hitom je obočie až extravagantne zvýrazniť. Pokiaľ ho máte od prírody svetlé a nevýrazné, je čas mu dodať farebný šmrnc. Obočie je rámom našej tváre a musí byť dobre vidieť. Nezmierte sa ani s riedkym či prešediveným obočím. V oboch prípadoch pomôže farba na obočie.

Farba na obočie áno, ale len tá správna

Mnoho žien napadne, že si nevýrazné a šedivejúce obočie odfarbí rovnakou farbou ako vlasy. Rozhodne to nerobte! A neodporúčajú to ani výrobcovia farieb na vlasy. Tie rozhodne nie sú určené na obočie. Na to patria iné farby – môže ísť len o špeciálny make-up na obočie, alebo o permanentnú farbu na obočie, ktorá je šetrná k našim očiam a nehrozí po jej použití poškodenie zraku.

Profesionálny make-up na obočie

Farba na obočie v podobe make-upu má skutočne hodne podôb. Môže ísť o rôzne farebné pomády a gély na obočie so štetcom, ale aj bez neho, o farbu na obočie v hube, či o púdrový tieň na obočie. Obvykle bývajú jednotlivé produkty k dispozícii v niekoľkých odtieňoch od čiernej, cez tmavo hnedú, až po stredne hnedú.

Každý, kto má chuť a potrebu venovať svojmu obočiu, ale aj mihalniciam, väčšiu pozornosť, rozhodne by sa mal zoznámiť s kozmetikou RefectoCil. Farba na obočie RefectoCil nie je jediným pomocníkom tejto rozsiahlej očnej starostlivosti. Nájdete v nej aj odfarbovač obočia a odstraňovač farby, odličovač, silikónové vankúšiky pod oči a ďalšie zaujímavé produkty. Nechýba ani rastové sérum či nočná starostlivosť o mihalnice a obočie.

Scroll To Top