Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tehelné pole nezostane prázdne. Slovan poskytne deťom vstup na Besiktas

V prípade, ak Európska futbalová únia uzavrie štadión ŠK Slovan Bratislava na štvrtkový prvý zápas Európskej ligy s Besiktasom Istanbul, hľadisko nebude zívať prázdnotou.

16.09.2019 17:42
Fanúšikovia, Slovan Foto: ,
Mladí fanúšikovia Slovana Bratislava.
debata (1)

Pravidlá UEFA totiž umožňujú na stretnutiach za zatvorenými dverami účasť deťom do 14 rokov. Ak „belasí“ neuspejú s odvolaním, poskytnú fanúšikom do 14 rokov vstupenky zadarmo. Definitívny verdikt bude známy v stredu.

Vstupné pre deti a sprievod (1 dospelá osoba na 10 detí) je voľné. Pokiaľ UEFA zmení verdikt, tak klub okamžite spustí predaj vstupeniek, no pre deti zo základných škôl a futbalových klubov bude naďalej platiť voľné vstupné a garancia zarezervovaných vstupeniek.

"Bez ohľadu na definitívny verdikt UEFA, ktorý očakávame až v stredu, sme sa rozhodli využiť všetky možnosti, ktoré nám poskytuje reglement v prípade zápasu bez prítomnosti divákov. UEFA nám v tomto prípade umožňuje účasť detí vo veku do 14 rokov.

Preto sme už pozvali viaceré základné školy i futbalové kluby, pričom už evidujeme záujem a máme nahlásených necelých tisíc detí. Veríme, že školy i kluby z celého Slovenska pozitívne zareagujú na túto jedinečnú možnosť a deti si naživo pozrú náš prvý zápas v skupinovej fáze Európskej ligy," uviedol v tlačovej správe marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Základné školy a futbalové kluby môžu na mail deti@skslovan.com nahlásiť názov školy, resp. klubu, počet vstupeniek pre deti a sprievod a kontakt na koordinátora, ktorý bude zodpovedný za školu, resp. klub. Klub následne deťom a dozoru vystaví elektronické vstupenky (tzv. HOMETICKET). Nahlasovanie je možné do stredy 18. septembra do 20:00.

Slovan bude dôsledne kontrolovať pomer jednej dospelej osoby na 10 detí, dospelé osoby nad daný počet nebudú na štadión vpustené. Na štadióne budú otvorené bufety, kde je možná hotovostná aj bezhotovostná platba.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Besiktas Istanbul