Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Bolognu naštartoval k triumfu nahnevaný telefonát Mihajloviča

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Marko Erd

Autobus s výpravou Bologne sa potom cestou domov zastavil v nemocnici Sant'Orsola, kde sa 50-ročný srbský kouč lieči chemoterapiou.

Rím 16. septembra (TASR) - Tréner futbalistov Bologne Siniša Mihajlovič sa aktuálne podrobuje v nemocnici liečbe leukémie, no napriek tomu zariadil nedelňajší triumf jeho zverencov v talianskej Serii A na pôde Brescie. Bologna prehrávala po prvom polčase 1:3, ale po prestávkovom telefonáte kouča priamo do šatne duel otočila a zvíťazila 4:3.

"Hrali sme tak vďaka jeho mentalite. Keď sa skončil prvý polčas, dokázali sme jeho hnev na nás preniesť do druhého a ukázať potrebnú túžbu a psychickú silu zvíťaziť," citovala agentúra SID útočníka Bologne Rodriga Palacia. Hosťom pomohlo vylúčenie domáceho Danieleho Dessenu v 48. minúte. Slovenský útočník domácich Nikolas Špalek sa na ihrisko dostal v 79. minúte.

Autobus s výpravou Bologne sa potom cestou domov zastavil v nemocnici Sant'Orsola, kde sa 50-ročný srbský kouč lieči chemoterapiou. Hráči tak dlho skandovali trénerovo meno, až sa objavil v okne izby a zakýval im.

Bologna je v tabuľke Serie A so ziskom siedmich bodov na druhom mieste. Je to jej najlepší štart do ligy za uplynulých 17 rokov.