Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Marko požiadal svoju priateľku o ruku naozaj výnimočným spôsobom

  • AH

„Chcel som, aby to bolo niečo jedinečné a kreatívne“

On ju musí naozaj milovať. Napísala nám poslucháč Marko, ktorá sa rozhodol, že požiada svoju priateľku o ruku naozaj netradičným a výnimočným spôsobom. Viac prezradí on sám:

„Rozhodol som sa svoju priateľku požiadať o ruku a chcel som, aby to bolo niečo jedinečné a kreatívne. Rozhodol som sa, že ju nepožiadam o ruku len raz, ale budem ju o ňu žiadať rovno jeden celý rok. Zásnuby som začal plánovať už 6.9.2018. Ten dátum 6.9. je kvôli tomu, že ja som narodený 3.9 a ona 9.9. Vytvoril som skladbu, v ktorej ju žiadam o ruku a jej celý text som preniesol na malé kartičky. S týmito kartičkami v ruke som ju nenápadne fotil keď nič netušila, alebo spala a to počas celého roka a hlavne cez všetky pre nás významné dátumy. Fotky som následne upravil, vytlačil, spravil z nich album, zinscenoval situáciu a ukázal jej ho pri romantickej atmosfére v deň zásnub - 8.7. 2019. Áno, pôvodne bol v pláne dátum 6.9.2019 a svadba až o rok s tým, že my sme mali byť na dovolenke a zásnuby prebiehať pri západe slnka na pláži. Človek mieni, Pán Boh mení. Kým k tomu došlo, udialo sa niečo nečakané, no nádherné a pre nás oboch nesmierne významné, čo nakoniec ovplyvnilo celú túto situáciu a tak sme si 6.9.2019 rovno povedali svoje áno pred oltárom.“

Odporúčame