Meky Žbirka o svojich zdravotných problémoch! Ruší jednu akciu za druhou
16 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Ruší jednu akciu za druhou! Miro Žbirka (66) odpískal nedávno koncert na Pálave a neprišiel ani na následný krst CD Dáši Zázvůrkovej (38). "Manžel sa potýka s zdĺhavými zdravotnými problémami," ospravedlňovala speváka jeho žena Katarína (52), ktorá ho zastúpila v úlohe kmotra.


Meky podľa jej slov celé leto laboroval so zdravím. "Jeho imunita je od zápalu pľúc docela krehká. Takže čokoľvek sa okolo neho vyskytne, to chytí. V poslednej dobe mu doktor hovorí, že čím viac ľudí, tým viac nebezpečenstva! " Prezradila denníku Aha! spevákova manželka.

"Musí byť skrátka opatrný," povedala Katarína, ktorá dúfa, že sa po liekoch stav jej manžela zlepší. "Nielen že sa starám o Mekyho, ale už mi k tomu pribudla aj Dáša," komentovala Žbirková svoju spoluprácu so speváčkou Zázvrkovou.

"Poznáme sa asi štyri roky, je hrozne fajn a myslím, že si zaslúži, aby sa zrealizoval jej sen," podotkla Katka "Konečne som sa oslobodila, prestala som sa báť, zmierila sa sama so sebou a idem si svojou cestou," povedala pre Aha! speváčka a bývalá múza zosnulého oscarového režiséra Miloša Formana († 86) Dáša na krste svojho cédečka s názvom Mirákl 9, kam dorazila veľa známych tvárí.

Karel Gott sa fanúšikom poďakoval za podporu
Český spevák Karel Gott, ktorý nedávno potvrdil, že má leukémiu, sa poďakoval fanúšikom za podporu prejavenú na sociálnej sieti Facebook. Čítať ďalej
15 | 09 | 2019 | SITA