Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tipsport Liga pôjde aj na Sport TV. Prednostné právo zostalo RTVS

Zápasy slovenskej najvyššej hokejovej súťaže Tipsport Ligy sa v sezóne 2019/2020 objavia nielen na obrazovkách verejnoprávnej RTVS, ale priestor dostanú aj na súkromných športových staniciach Sport 1 a Sport 2.

16.09.2019 11:34
Televízia, obrazovky, ilustračná Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Televízni diváci sa môžu tešiť na prvý priamy prenos už v utorok o 18.30 h, keď proti sebe nastúpia HC Slovan Bratislava a HC Mikron Nové Zámky. Informáciu priniesla spoločnosť AMC Networks International prostredníctvom tlačovej správy.

"Návrat Slovana je pre Tipsport Ligu mimoriadne dôležitý a odrazí sa vo zvýšenej kvalite súťaže aj v návštevnosti. Na zápasoch Slovana môžeme očakávať plné tribúny a búrlivú kulisu a aj pre samotných súperov bude konfrontácia s tradičným klubom veľmi zaujímavá. Každý bude chcieť nad Slovanom vyhrať,“ uviedol skúsený hokejový komentátor Ondřej Voršilka.

Vďaka novej spolupráci medzi Tipsport Ligou a vysielacou spoločnosťou AMC Networks International – Central and Northern Europe sa zvýši týždenný počet televíznych prenosov. Prednostné právo pre výber duelov však zostalo RTVS.

"V uplynulej sezóne sme počas základnej časti Tipsport Ligy pravidelne vysielali len jeden televízny zápas v priebehu týždňa. Pre všetkých televíznych divákov je dobrou správou, že počet priamych prenosov sa výrazne znásobí.

Najlepší slovenský hokej si fanúšikovia vychutnajú na obrazovkách ešte vo vyššom objeme, s tým, že RTVS ma právo prvého výberu, ktorý prevažne využije tradične v nedeľu a počas play off. Na Sport 1 a Sport 2 môžu fanúšikovia sledovať až o dva vybrané ligové zápasy v týždni viac a to aj v strede týždňa, vždy v piatok a výnimočne aj v nedeľu,“ objasnil riaditeľ Pro-Hokeja Richard Lintner.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Sport TV