Kapela HEX po smrti speváka Ďuďa: Už vystupujú. Tento muž ho nahradil...

Zdieľať
Ďuďa nahradil v kapele Šarkan
Foto: Fun rádio

Prvé vystúpenie po náhlej smrti speváka kapely HEX Petra Ďuďa Dudáka bolo plné emócií. Hexáci totiž vystúpili v pozmenenej zostave a na mieste Ďuďa sa postavil Peter Šarkan Novák. Ten bude so skupinou vystupovať pravidelne a nahradí tak bývalého frotmana, ktorý zomrel po dlhej chorobe.

„Včera sme sa opäť po vyše mesiaci postavili na pódium a chceme vám povedať jedno veľké ďakujeme. Bol to pre nás jeden z najťažších koncertov a my si nesmierne vážime vašu podporu a energiu, ktorú ste nám počas večera dali. Máme vás veľmi radi,“ napísala kapela k fotografii z pezinského vinobrania, kde si odbili ich prvé vystúpenie. Ohlasy na výkony nového speváka pritom boli viac ako pozitívne.

Väčšina návštevníkov sa zhodla na tom, že bolo ich vystúpenie perfektné a veľmi dojímavé. To im dali najavo nielen tým, že všetky ich hity odspievali spoločne s nimi, ale aj podpornými a pochvalnými komentármi na sociálnych sieťach. Kapela sa so stratou kamaráta vyrovnáva iba ťažko. „Rok 2019 bol pre nás všetkých nesmierne náročný, prešli sme si spolu veľmi ťažkým obdobím. Napriek tomu, že sme my, ako aj rodina a najbližšie okolie verili v zázrak, pred takmer mesiacom sme boli konfrontovaní s krutou realitou. Ďuďo nás navždy opustil. V tomto smutnom období ste nám vyjadrili nielen svoju sústrasť, ale zároveň sme pocítili neskutočne silnú energiu a podporu od vás všetkých, či už v správach alebo pri osobných stretnutiach,“ napísali prednedávnom na sociálnu sieť. Následne na to potvrdili informácie, že Ďuďa nahradí práve Šarkan. Ako sa zdá, kapela urobila dobre a bývalý spevák kapely Žena z lesoparku bol správnou voľbou náhradníka.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom