Víkend proti neplodnosti -Počet spermií rapídne klesá

Dieťa, pôrod, ruky, ručička bábätka, novorodenec

DJ/PR IVF meeting  Prague 2019  je konferencia, ktorá je zameraná na informácie kde sa dozviete aké sú možnosti podpory plodnosti, môžete si dojednať bezplatné konzultácie s top IVF klinikami SR a ČR na liečbu neplodnosti. Čakajú na Vás novinky ako podporiť plodnosť párovým cvičením, akupunkturou , aká dôležitá je výživa a zdravý životný štýl.

Počas 2 dňového programu môžete diskutovať s expertmi na Vami zvolenú tému, budete mať možnosť vypočuť si skutočné príbehy  párov, ktoré IVF absolvovali. Dozvite sa ako je možné že po úspešnom  IVF cykle klientka otěhotněla prirodzenou cestou?

Neplodnosť sa netýka len žien…počet spermií rapídne klesá, čaká nás  a naše deti  novodobá katastrofa v podobe neplodnosti ? 

PROGRAM nájdete na stránkach www.ivfmeeting.eu

Táto unikátna akcia sa bude konať počas víkendu v dňoch 12.- 13.10. 2019 hotel Belvedere  Praha . Pokiaľ máte záujem, urobte si príjemný víkend v Prahe a príďte sa dozvedieť novinky ako uspieť na ceste za vytúženým diťatkom.  Našim cieľom je podporiť  informovanosť pre celú spoločnosť, nakoľko problematika zvyšujúcej sa neplodnosti sa týka nás všetkých. Prídťe nás podporiť. Líimitované vstupenky za symbolické ceny v predaji samostatne aj s ubytovaním priamo v hoteli Belvedere Praha.

Odborný garant za SR :

MUDr. Martin Petrenko CSc., MBA, hlavný odborník MZ SR pre reprodukčnú medicínu

Odborný  garant za ČR :

 MUDr. David Rumpík, předseda výboru sekce asistované reprodukce české gynekologicko – porodnické společnosti ČLS JEP, Česká republika ČR

Prídťe podporiť konferenciu, ktorá má celospoločenský význam , teším sa na Vás !!!

Vstupeky : https://ivfmeeting.eu/eshop/

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom