Potratená pravda, alebo umelé prerušenie faktov

Juraj Macko
Juraj Macko
Keď hrozilo schvaľovanie sprísnenia potratov v Národnej rade SR, na internete sa vyrojili rôzne liberálne "vtipy" o tom, ako ideme hlasovať o ženských materniciach. Už Chesterton vravieval, že najviac odvahy treba na hlásanie evidentných právd. Poďme sa teda spolu pozrieť, aké evidentné pravdy ignorujú tí, ktorí sa z mne neznámeho dôvodu nazývajú pokrokoví (tzv. progesívci).
Keď hrozilo schvaľovanie sprísnenia potratov v Národnej rade SR, na internete sa vyrojili rôzne liberálne "vtipy" o tom, ako ideme hlasovať o ženských materniciach. Už Chesterton vravieval, že najviac odvahy treba na hlásanie evidentných právd. Poďme sa teda spolu pozrieť, aké evidentné pravdy ignorujú tí, ktorí sa z mne neznámeho dôvodu nazývajú pokrokoví (tzv. progesívci).
Juraj Macko

Juraj Macko

Potratená pravda, alebo umelé prerušenie faktov

Takže milí liberáli, milé feministisky: nejde vôbec o Vaše maternice. Vo vašej maternici sa nachádza živý jedinec rodu Homo Sapiens Sapiens. Nie je to Vaše telo, je to jeho telo. Má vlastnú DNA a všetky vlastnosti živej bytosti. Aspoň tak hovoria fakty. Minimálne z biologického hľadiska sa jedná o človeka. Poznám rôzne argumenty, prečo to akože človek vraj ešte nie je. Lenže tieto argumenty, aj keď majú nejakú logiku, nie sú úplne presvedčivé. A keďže sa jedná o život (možno o život človeka), tak by sme mali jednať poďla zásady "In dubio pro reo": v pochybnosti radšej predpokladajme, že ide o človeka. Jeden omyl znamená jeden ľudský život. A nie hocijaký ľudský život. Ide o bezbrannú a nevinnú ľudskú bytosť ktorú zabíjame. Nemôže sa nijako brániť. Nemôže za to, že existuje, za okolnosti svojho splodenia, za to, že vznikla neplánovane, násilím, s downovým syndrómom alebo za zlých ekonomických podmienok. Bezbrannú a nevinnú ľudskú bytosť dovolia feministky a liberáli zabiť. A nie hocijako. Jedná sa o vedomé, plánované, organizované a hromadné zabíjanie bezbranných a nevinných ľudských bytostí. Či to nazvete vraždou, genocídou, umelým prerušením, ženskými právami, alebo dokonca starostlivosťou o zdravie je úplne jedno. Stále to je vedomé, plánované, organizované a hromadné zabíjanie bezbranných a nevinných ľudských bytostí.

Ako teda s týmto všetkým súvisia maternice a hlasovanie o nich? Súvisia, ale trošku ináč ako nás o tom presviedčajú progresívne médiá. V prírode existujú prírodné zákony. Skúmame ich, aby sme lepšie poznali ich dôsledky. Napríklad existuje gravitačný zákon, ktorého dôsledkom pri vypadnutí z tretieho poschodia si v tom lepšom prípade zlomíte nohu. Rozumný človek pozná gravitačný zákon a jeho dôsledky. Existuje aj iný zákon, "graviditačný", ktorý hovorí o živočíchoch triedy Cicavce (kam patrí človek) toto: prvé štádiá svojho života jedinci prežívajú v maternici. Muži poslanci síce rozhodujú v parlamente o zákonoch, ale nie o prírodných. Muži poslanci nerozhodli o tom, či nás má alebo nemá priťahovať gravitačná sila. Feministka ani progresívec nemajú na výber, akou rýchlosťou dopadnú z tretieho poschodia na betón. V prípade prírodných zákonov neexistuje žiadne PRO CHOICE. Prírodné zákony sú dané fakty. Bodka. Keď sa feministkám a progresívcom nepáči gravitačný, alebo "graviditačný" zákon, je to ich problém. Ja ako muž za to skutočne nemôžem. Ja som tak prírodu nenadesignoval. Nech sa so svojou sťažnosťou obrátia podľa svojho svetonázoru buď na otca stvoriteľa, matku zem, veľkého architekta alebo na súdruha prírodu, či súdružku evolúciu.

Je pravdou, že Človek (jedinec rodu Homo Sapiens Sapiens) dokáže istým spôsobom prírodným zákonom odolávať. Napríklad bratia Wrightovci nám ukázali, ako sa dá lietať. Ľudským dôvtipom jeden prírodný zákon použijeme na to, aby sme dokázali vzdorovať dôsledkom iného, aj keď ho nezrušíme. V prípade "graviditačného" zákona to raz možno dokážeme tiež. Vo vede je skutočný progres (na rozdiel od ľavicovej ideológie) a teda je možné, že raz vedci pripravia umelú maternicu, kde môže bezbranný a nevinný ľudský tvor žiť nezávisle od jeho matky. Kde nemusí čeliť vedomému, plánovanému, organizovanému a hromadnému zabíjaniu, ktoré sa eufemicky nazýva umelým prerušením, ženským právom alebo starostlivosťou o zdravie. V takom prípade to bude skutočné PRO CHOICE a zároveň PRO LIFE. Bezbranný a nevinný ľudský život bude ochránený pred vedomým, plánovaným, organizovaným a hromadným zabíjaním. Dovtedy majú feministky smolu a musia čeliť faktu prírodného zákona so všetkými jeho dôsledkami. Aj keď s evidentnými faktami majú dosť často problém: najnovšie sa nás snažia presvedčiť, že Homo Sapiens Sapiens je "v podstate bezpohlavný tvor" a bez ohľadu na pohlavné orgány a genetický kód sa môže kedykoľvek sám rozhodnúť, či je žena alebo muž. Ako keby sa sám rozhodoval, ako dopadne na betón z tretieho poschodia. A berte prosím do úvahy aj fakt, že my muži, budeme celou silou bojovať za to, aby bezbranné a nevinné ľudské bytosti mali právo žiť. Budeme bojovať vytrvalo a trpezlivo.

Tento článok patril hlavne feministkám a liberálom, ktorí označujú za liberálne to, že niekomu nedovolíte žiť. Progresívcom, ktorí považujú za progresívne posúvanie hranice zabíjania bezbranných a nevinných ľudských bytostí (v najprogresívnejších štátoch USA dokonca tesne pred narodením !!! ).  Normálnym ženám naopak vzdávame hold za fakt "graviditácie". Byť matkou a nosiť pod srdcom nový ľudský život je nádherné privilégium. Celé jej telo, aj celá jej psychika je prispôsobená tomuto faktu. Všetky silné aj slabé stránky krajšej časti rodu Homo Sapiens Sapiens súvisia priamo, či nepriamo s rolou matky. Veď nakoniec aj pomenovanie orgánu "maternica" nesie tento úžasný význam. Ženy (a matky): vážime si Vás a obdivujeme Vás. Aj keď to je niekedý ťažké, pomôžeme Vám prijímať dôsledky "graviditačného" zákona, aby ste neboli prinútené bezbranný a nevinný život pod Vaším srdcom nechať zabiť.

Na záver len odkaz pre všetkých slušných občanov, vrátane slušnej pani prezidentky: Vedomé, plánované, organizované a hromadné zabíjanie bezbranných a nevinných ľudských bytostí sa nedá nazývať slušnosťou. Rovnako sa nedá nazývať slušnosťou propagovanie tejto zvrátenosti.

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia

Najčítanejšie

Deň Týždeň

Najčítanejšie

Deň Týždeň
Diskusia