Režisér James Gunn predstavil herecké obsadenie pokračovania filmu Jednotka samovrahov

14.9.2019|Ivet Kollárová|
Režisér James Gunn predstavil herecké obsadenie pokračovania filmu Jednotka samovrahov

Prostredníctvom sociálnej siete twitter predstavil režisér James Gunn všetkých 24 hercov a herečiek, ktorí si zahrajú v pokračovaní filmu od Warner Bros. a DC, Jednotka samovrahov

Svoje úlohy z originálu si zopakujú Margot Robbie ako Harley Quinn, Viola Davis ako Amanda Waller, Joel Kinneman ako Rick Flag, či Jai Courtney ako Captain Boomerang. Medzi nové tváre patria napríklad aj David Dastmalchian, Taika Waititi, John Cena, Storm Reid, či Idris Elba.

Jedným z hercov, ktorý sa do pokračovania Jednotky samovrahov nevráti je Will Smith, ktorý stvárnil postavu Deadshota. Na margo toho sa objavili informácie o Elbovi, podľa ktorých mal Smitha v spomínanej úlohe nahradiť. Táto informácia nie je pravdivá, Elba stvárni novú postavu a jeho dcéru si zahrá mladá Stromy Reid.

Gunn ani štúdia Warner Bros. zatiaľ nezverejnili detaily o potenciálnych postavách a hercoch, ktorí ich stvárnia. 

Scenár k pokračovaniu napísal James Gunn. Film Jednotka samovrahov, ktorá sa v roku 2016 vyšvihla na čelo rebríčka so ziskami 768 miliónov dolárov zarobenými celosvetovo, sa zameriava na skupinu mega-zloduchov, ktorým Vláda výmenou za pomoc v boji proti zločincom sľubuje slobodu.

Pokračovanie filmu Jednotka samovrahov by sa mala dostať do kín 6. augusta 2021.

Zdroj:  variety.com Foto © Warner Bros./twitter/Gage Skidmore / CC BY-SA 2.0

Súvisiace články