MojWindows

Okrem tradičnej ponuky obchodu Epic Games Store je v najbližších hodinách ešte možné bezplatné hry získať od obchodu Humble Store a spoločnosti IndieGala.

Humble Store do zajtra, 14. septembra 19. hodiny, rozdáva strategickú sci-fi hru Endless Space Collection. V tomto prípade platia klasické podmienky – musíte vlastniť bezplatný účet v obchode a prihlásiť sa na odber noviniek na email (newsletter). Ak tieto veci splníte, na priradený email vám bude doručený kľúč, ktorý si následne musíte vyzdvihnúť na Steame.

Na druhej strane je unikátna „point&click adventúra“ hra Journey of a Roach, ktorú si môžete buď pridať do knižnice IndieGala, prípadne, čo môže byť podstatne zaujímavejšie, hru si môžete priamo stiahnuť bez akejkoľvek registrácie či potreby vlastniť používateľský účet – ide o možnosť „Direct Download (Win)“. Hra tak nebude viazaná na nič.

Doplnené po upozornení – Na IndieGala je toho FREE viac – zložka FREE GAMES a Devs Showcase. Medzi odporúčané patrí napríklad WINEXY (ešte ponúkaný) a What Never Was (krátky príbeh).

Vďaka za tip, Erik!

13.09.2019

+