13.9.2019 10:46 | Android

Nadstavba od OnePlus oslavuje: Firma vysadí strom za každý tweet so správnym hashtagom

Zdroj: Pixabay

Nerátajú sa retweety, len samostatné príspevky.

OnePlus dnes oslavuje presne 1500 dní od vzniku svojej softvérovej nadstavby OxygenOS založenej na Androide. Pri tejto príležitosti sa rozhodla vykonať veľkú vec: za každý tweet s hashtagom #OxygenOS vysadí jeden strom. Téme sa venoval web XDA Developers.

Ak teda chcete pomôcť so záchranou našej planéty, najjednoduchším spôsobom je publikácia už predpripraveného statusu na sociálnej sieti Twitter. Jednou vetou je v ňom iniciatíva vysvetlená a pridaná je aj výzva pre ostatných používateľov. Vytvoriť si však pokojne môžete aj vlastný status so zadaným hashtagom. Na forme nezáleží.

Firma upozorňuje, že retweety sa nerátajú. Stromy budú vysadené len za samostatné statusy s daným hashtagom. Nepomôže ani viacnásobné skopírovanie hashtagu do toho istého tweetu – stále to bude len jeden status.

Používatelia majú čas do zajtra 14. septembra, kedy firma všetky tweety zráta. Následne bude OnePlus stromy vysádzať po častiach, kým nedosiahne stanovený počet. Spoločnosť na projekte spolupracuje s indickou pobočkou medzinárodnej organizácie World Wide Fund for Nature (WWF) v rámci kampane „Adoptuj si strom“.