Prečo si vybrať pohodlné papuče z ovčej vlny?

Zima je síce ešte ďaleko, no večery už budú len chladnejšie a chladnejšie. Najviac pociťujeme chlad od nôh. Tie treba vhodne, ale aj štýlovo obuť. Na doma sú ideálne papuče, presnejšie papuče z ovčej vlny. Tie za posledné roky zaznamenávajú v trendoch domácej obuvi veľký „boom“. Prečo? Pre svoju jedinečnosť!

Do papúč z ovčej vlny obujete každú nôžku. Predávajú sa vo veľkostiach a vzoroch pre deti, ženy, mužov a rovnako pre všetky vekové kategórie. Stačí pozmeniť motív, pridať alebo ubrať na farbách a každý si príde na svoje!

Obuv na doma bude počas chladných dní priam nevyhnutná. Nesmie však narúšať celkový komfort a uvoľnenie pre naše unavené nohy po celom dni. V podstate by sme ani nemali pociťovať, že máme nohy opäť obuté. Ak si vyberiete štýlové papuče z ovčej vlny, o toto pohodlie máte určite postarané. Čím sú práve tieto papuče výnimočné?

Ich výhody spočívajú hlavne v tom, že nohy sú vďaka nim v teple, ale nepotia sa. Nevplývajú zle ani na pokožku nôh a sú vhodné aj pre alergikov. Vlnená obuv jednoducho nedovolí, aby bolo vašim nôžkam nepríjemne. Podporuje pozitívne termoregulačné vlastnosti. To znamená, že sú vhodné aj na leto a ostatné teplejšie dni. V lete vlna príjemné ochladzuje a v zime zahreje. Dostatočne sa odvádza vlhkosť, a tým sa zabraňuje množeniu mikróbov a roztočov.

Vlnená obuv – príjemné a zdravé prostredie pre vaše nohy

Vlnená obuv na doma prináša skutočne všetko, čo si po náročnom dni želáme. Nepociťovať žiadnu záťaž, nech nám v ničom nie je tesno, ale ani ako „na voľnej nohe“. Samozrejme, aj pri výbere papúč z ovčej vlny sa musíme riadiť vhodnou veľkostnou tabuľkou, inak z nich budete len na nervy.

Vlnené papuče si obľúbite okamžite – sú príjemné na dotyk… Akoby vás chceli po náročnom dni upokojiť. Podporujú relaxáciu. K významným účinkom vlnených produktov patrí aj zmierňovanie zápalov a reumatických ťažkostí. Sú málo prašné a veľmi jednoducho si ich očistite pod vlažnou vodou, najlepšie do 30°C. Papuče z ovčej vlny sú ideálne na každý neskorý večer, keď už potrebujeme „vypnúť“!

Foto: pixabay.com