Dobré noviny
Anglický pesničkár Roo Panes vystúpi v Bratislave
TASR
TASR

Anglický pesničkár Roo Panes vystúpi v Bratislave

Roo Panes
Roo Panes — Foto: Facebook/Roo Panes

Anglický pesničkár Roo Panes je na folkovej scéne známy tým, že jeho skladby nesú výlučne pozitívne posolstvo.

Bratislava 12. septembra (TASR) - V týchto dňoch štartuje koncertné turné, v rámci ktorého sa predstaví slovenským poslucháčom 22. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon. TASR o tom informovala PR manažérka Eva Sládková.

Roo Panes plánuje v Bratislave zaspievať osvedčené songy a predstaviť aj novinky. „Zaspievam aj skladby z nového albumu Quiet Man, som zvedavý, ako na ne budú poslucháči reagovať naživo. Na Slovensko sa veľmi teším, ešte som u vás nespieval. Verím, že spolu vytvoríme príjemnú atmosféru," odkazuje spevák.

„V jeho prejave je akási čarovná schopnosť podmaniť si dav. Panesove skladby sú veľmi pozitívne, s hlbokým posolstvom, nabité emóciami. Tento zaujímavý mladík, ktorý vyštudoval teológiu, bol i tvárou kampane módnej značky Burberry a vo svojej tridsiatke prežíva pozoruhodný úspech. Viac ako 160 miliónov prehratí na Spotify, 15 miliónov vzhliadnutí na YouTube a vysoká návštevnosť koncertov hovoria za všetko. Sme naozaj veľmi radi, že sa nám poradilo dohodnúť sa s ním, že vystúpi aj v Bratislave," uviedol pre médiá Petr Duben zo spoločnosti Czechoslovak Music Factory, ktorá koncert na Slovensko prináša.

Andrew Roo Panes (*8. 6. 1988, Wimborne, Dorset, Anglicko) je na scéne od roku 2012. Na svojom konte má tri vydané albumy, debutový Little Giant (2014), Paperweights (2016) a Quiet Man (2018).

Už ste čítali?