ZN.SK
Faunia Bratislava

Faunia 2019, najväčšia predajná výstava exotických zvierat v Bratislave

Až 180 predajných miest a 50 predajcov zo štyroch krajín ponúkne ďalší ročník najväčšej predajnej výstavy exotických zvierat FAUNIA, ktorá svoje brány…

Až 180 predajných miest a 50 predajcov zo štyroch krajín ponúkne ďalší ročník najväčšej predajnej výstavy exotických zvierat FAUNIA. Tá svoje brány pre verejnosť otvorí v nedeľu 15. septembra 2019 v Dome kultúry Ružinov v Bratislave. Návštevníci budú môcť od 9.00 do 14.00 hodiny obdivovať vystavovateľov hadov, krokodílov, jašteríc, rýb či iných exotických zvierat. „Faunia okrem toho tradične ponúkne aj priestor na výmenu informácií a skúseností. Začínajúci chovatelia sa budú môcť stretnúť s akvaristami a teraristami. Tí sa tejto záľube venujú niekoľko rokov,“ približuje organizátor Milan Sabo. Atraktívne podujatie každoročne priláka približne 2 500 návštevníkov.

Faunia Bratislava

Okrem vystavovaných zvierat im FAUNIA prinesie pestrý sortiment predajcov. „Budú si môcť vybrať zo širokej ponuky teráriových živočíchov, teraristických produktov, akváriových rybiek, krevetiek, slimákov. Taktiež vodných rastlín, značkových krmív, akvaristických prípravkov, medikamentov, techniky pre terárium a akvárium a podobne,“ dodal Sabo.

Organizátori okrem aktuálneho podujatia pripravujú tento rok ešte FAUNIU v zimnom termíne, dňa 8. decembra 2019. podujatie je tiež príležitosťou na výmenu skúseností,  alebo nákup nových inšpirácií. Napríklad rodiny s deťmi tu môžu objaviť, že sa im zhoduje ápad a zámer vybudovať si vlastné akvárium. Pre začiatok akvaristiky tu nájdete všetko, Rovnako tak deti a rodičia si môžu pozrieť jendoduchšie teráriové zvieratá, pochopiť ich potreby, starostlivosť a rozmyslieť si, alebo sa rozhodnúť pre konkrétne zvieratko.

Viac informácii nájdu záujemcovia na www.faunia.sk.

Mohlo by zaujímať tiež:

Tomáš

Tomáš
Šéfredaktor magazínu ZN.SK, nadšenec pre Slovensko, jeho kultúru, zaujímavosti historické aj nehistorické, svet ako taký, aj vedu a techniku. Zaujíma ho viacero oblastí, svetové kuriozity, rekordy, aj cestovanie. Aj preto sa snaží o tvorbu nevyhradenú len na jednu oblasť.



Inzercia

Najčítanejšie

Inzercia

Online kníhkupectvo BUX.sk

Sleduj nás na sieťach

Nájdete nás na Facebooku aj Youtube

Zatvoriť reklamu
Zatvoriť reklamu