Apple TV+ je prakticky totožný druh služby ako Netflix, HBO Go alebo Amazon Prime Video, prípadne aj ako prichádzajúce Disney+.

V prehľadnom grafickom prostredí sú na výber stovky a tisícky seriálov a filmov, ktoré si registrovaný zákazník môže vychutnať kedykoľvek, na širokej palete zariadení.

Samozrejme bez reklám, keďže ide o služby s mesačnou platbou. Zápasiť medzi sebou tak musia šírkou ponuky titulov a prípadne cenou.

Podlezie Netflix

V našom regióne potom majú navrch služby s lokalizáciou. V tejto oblasti vedie HBO Go, ktorá má obsah kompletne preložený do slovenčiny alebo češtiny, či už formou titulkov alebo dabingu.

Počet filmov a seriálov je však chudobnejší než u konkurentov. Za posledných pár mesiacov sa výrazne rozrastá počet titulov, ktoré sú na Netflixe dostupné s českými titulkami. Pár titulov s českými titulkami má aj Prime Video. Lokalizácia služby Disney+ je zatiaľ otázna, rovnako ako dátum dostupnosti na Slovensku.

Apple TV+ má nízku cenu a pri filmoch a seriáloch aj slovenské titulky

The Morning Show so slovenskými titulkami

Na začiatku roka svoju podobu streamovacej služby vrátane partnerstiev s filmovými štúdiami pre tvorbu exkluzívneho obsahu predstavil Apple. Teraz spresnil, kedy a za koľko bude služba dostupná.

Apple TV+ začína „vysielať“ 1. novembra a jej cena je 4,99 dolára na mesiac. Cena pre európske krajiny je 4,99 eura mesačne. Cenou tak výrazne podlezie Netflix, ktorý stojí v SD verzii 7,99 eura a v najpoužívanejšom HD variante umožňujúcom sledovanie na dvoch zariadeniach súčasne 9,99 eura. 

Pri štarte bude služba Apple TV+ dostupná 

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa