Tipy pri zariaďovaní kúpeľne

Vaša  kúpeľňa je jednou z najdrahších miestností pri stavbe alebo renovácii vášho domu. Takže pred tým ako navrhnete túto miestnosť, uistite sa, že naozaj viete, čo chcete. Nezabúdajte na dôležitosť funkčnosti kúpeľne, ale zároveň neobetujte veľa z jej krásy.

 

Počet ľudí

Pred navrhnutím vašej kúpeľne sa zamyslite nad tým, koľko ľudí bude používať vašu hlavnú kúpeľňu. Ak je to potrebné, navrhnite svoju kúpeľňu pre viacerých používateľov naraz. Napríklad zvoľte dvojité umývadlo, oddelenú toaletu, veľkú sprchu, dostatok úložného priestoru pre toaletné potreby atď.

Chcete samostatnú toaletu pre súkromie? Zamyslite sa nad hotelovými kúpeľňami. WC je z nejakého dôvodu oddelené od umývadla! To umožňuje ostatným pripraviť sa ráno na prichádzajúci deň, zatiaľ čo niekto používa toaletu.

 

Nadčasový dizajn

Na rozdiel od výrazných a trendových farieb (napr. tmavo modrá, lesnícka zelená, ružová atď.) si vyberte tradičné farby (napr. biela, sivá alebo espresso).Vyberte si neutrálne dlaždice, ktoré obstáli v skúške času. Farby stien a textílii ako sú koberce, uteráky a sprchové závesy sa v budúcnosti dajú oveľa ľahšie zmeniť ako kachličky. Nezabúdajte si vybrať kvalitnú sanitárnu techniku. Geberit výrobky sú známe svojou vysokou kvalitou.

 

Šetrime priestor

Práve keď sme si mysleli, že splachovacie toalety už nie je možné vylepšiť, objavil sa dizajn toaliet zavesených na stene a otvoril úplne nový svet možností. Praktické závesné WC prestavuje elegantné riešenie šetriace priestor so skrytím nevzhľadnej nádrže, ktorá sa dá nainštalovať presne v správnej výške. Toalety pripevnené na stenu  sú menšie ako štandardné, a preto sú priestorovo úspornejšie, a to všetko vďaka ich dizajnu a spôsobu, akým sú nainštalované.

Pretože toalety zavesené na stene sa vôbec nedotýkajú podlahy, ponechávajú priestor pod nimi úplne otvorený a čistenie je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie ako štandardné toalety. Ľahko môžete vysávať alebo utierať podlahu. Toalety zavesené na stene sa často považujú za futuristické a štýlové. Sú považované za skvelý doplnok k súčasným dizajnom kúpeľní.

Sex Cam

You must be logged in to post a comment Login