Do tejto práce sa budete tešiť: Známa reštaurácia hľadá nových zamestnancov, chystajte si životopis

Zdroj: Getty Images

Známa a obľúbená reštaurácia v americkom štýle, Elephant Diner, hľadá posilu do svojich prevádzok v Rači a Petržalke. Chceli by ste mať v prácu, v ktorej vám budú rozvoniavať chutné burgre, stejky, tortilly a sendviče? Kde sa budú ponúkať skvelé dezerty? Ak zbožňujete americkú kuchyňu a chcete si zarobiť ako čašník/čašníčka alebo kuchár/kuchárka, určite si pozrite tieto pracovné ponuky na Kariéra.sk.

 

 

  • Čašník/čašníčka

Miesto výkonu práce: Bratislava - Petržalka
Ponúkaný plat: 600 – 1 200 eur
Staňte sa členom tímu v novej prevádzke ako čašník/čašníčka. Do prevádzky Elephant Diner v Petržalke sa hľadajú až štyria čašníci/čašníčky. Vašou úlohou bude obsluha zákazníka, roznos chutného jedla, starostlivosť o zákazníkov a práca s pokladňou. Ak ste šikovný človek a máte skúsenosti, môžete si slušne zarobiť. Viac o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.
 

  • Čašník/čašníčka

Miesto výkonu práce: Bratislava - Rača
Ponúkaný plat: 560 – 1 200 eur
Ste šikovný človek a rád/rada by ste si zarábali ako čašník/čašníčka? Využite príležitosť urobiť z prevádzky Elephant Diner miesto, kam sa naši zákazníci budú radi vracať. Hľadá sa človek, ktorý zvládne obsluhu zákazníkov a riadi sa heslom náš zákazník, náš pán. Ste to vy? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk a kontaktujte majiteľa.
 

  • Kuchár/kuchárka

Miesto výkonu práce: Bratislava - Petržalka
Ponúkaný plat: 950 – 1 200 eur
Ste ako doma v americkej kuchyni? Prevádzka Elephant Diner hľadá človeka, ktorý miluje a rovnako rád pripravuje burgre, steaky, sendviče, tortilly, šaláty či kuracie krídelká. Poďte pracovať do obľúbenej reštaurácie v americkom štýle, ktorá otvára novú prevádzku v Petržalke. Prevádzka ponúka slušné platové ohodnotenie, ktoré sa po skúšobnej dobe môže ešte zvýšiť. Všetko o pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.
 

Viac o téme: Práca Elephant diner
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy