VIDEO: Disney natočí novú verziu Sám doma, má byť viac súčasná

NETKY.SK • 8 August 2019, 12:49 • 2 min
VIDEO: Disney natočí novú verziu Sám doma, má byť viac súčasná

Aj vy patríte k tým, ktorí si počas Vianoc nenechajú ujsť, dnes už klasiku, film Sám doma? Čo by ste povedali na jeho remake?

slovakia

left justify in out

Hoci americký film Sám doma nemožno považovať za umelecky práve najhodnotnejšie audiovizuálne dielo s vianočnou tematikou, stal sa „kultovkou“ minimálne pre jednu generáciu. Príbeh malého sympatického blondiaka Kevina si zamilovali ľudia po celom svete a neprejdú Vianoce bez toho, aby sa v televíziách nevysielal. Je to už však nejaký ten rôčik, odkedy zažil svoju premiéru (bolo to v roku 1990). A tak sa v Disney rozhodli, že slávny film prerobia!

 

 

Ako spoločnosť uviedla, Sám doma nebude jediným filmom, ktorý sa dočká novej verzie. V rámci  streamovacej služby Disney+ sa v novom šate objavia aj Noc v múzeu a Denník slabocha. Všetky filmy by pritom mali dostať viac súčasnú podobu, takú, ktorej lepšie porozumejú aj takzvaní mileniáli, teda súčasná generácia mladých ľudí a teenagerov.

 

 

Za takmer tri dekády, ktoré od prvého filmu Sám doma uplynuli, sa spoločnosť radikálne zmenila, a práve na to chcú tvorcovia reagovať. Samozrejme, verejnosť na tento nápad zareagovala rozpačito, nakoľko si v úlohe Kevina ťažko predstaviť niekoho iného.

 

 

Samotný Macaulay Culkin sa v tejto role ako zrelý tridsiatnik zrejme nepredstaví. Necháme sa teda prekvapiť, aký bude výsledok pokusu o remake známej klasiky. Pokiaľ by dopadol aspoň tak milo, ako vianočná reklama Google Assistant, zrejme by nikto neprotestoval.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona