Zmeny nie sú v technike, aj keď odkaz na rally je očividný pri tvare loga. Všetky vylepšenia sa týkajú výhradne dizajnu hatchbacku. Monte Carlo bude vrcholnou výbavou Scaly, keďže do tohto modelu sa Laurin & Klement nedostane.

V štandardnej výbave verzie bude aj panoramatická strecha. Sklo na piatych dverách je potiahnuté až po svetlá a vynímajú sa na ňom písmená Škoda. Najdrahšia a najluxusnejšia verzia Scaly bude mať aj Full LED predné svetlá.

Okrem čiernej strechy s presklením bude mať Scala Monte Carlo čierne aj spätné zrkadlá a časti zliatinových diskov s priemerom buď 17, alebo za príplatok 18 palcov. Do čiernej je odetá aj maska chladiča. Pripomienka série, logá, nie sú na B-stĺpikoch, ale na predných blatníkoch.

Škoda Scala Monte Carlo - interiér je tiež čierno-červený Zdroj: Škoda

Vodič a spolujazdec budú sedieť na sedadlách so športovým tvarovaním a s integrovanou opierkou hlavy. Tie sú výškovo nastaviteľné a budú iba pre Monte Carlo, v žiadnej inej Scale sa neobjavia. Interiér vo veľkom využije čiernu farbu, aj na strop, ale na niektorých miestach budú červené prvky.

Scala Monte Carlo sa na trhu objaví už koncom tohto roka.

Škoda Scala Monte Carlo - zadné okno bude potiahnuté nižšie Zdroj: Škoda