Neporiadok v kúpeľni? S modernými umývadlovými skrinkami sa vám to nemôže stať!

V kúpeľni svoj deň odštartujeme a večer si opäť musíme urobiť potrebnú hygienu pred spaním. Inak to nejde, a preto je čistá a uprataná kúpeľňa nevyhnutná v každej domácnosti. Slúži nielen pre nás, ale aj naše návštevy a rozhodne im to nemôžeme odoprieť. Ako docieliť, aby bolo všetko uložené? Jedine praktickou umývadlovou skrinkou!

Kúpeľňa je aj dosť intímnou záležitosťou. Niektoré veci v nej nemusia byť na očiach druhým. Tie však nestačí uložiť na poličky, pretože im tak vytvoríme ešte exkluzívnejšie výstavné miesto. Vhodným pomocníkom je umývadlová skrinka ako praktická komoda s dostatočným úložným priestorom.

Tiež si treba dať záležať aj na tom, aby pôsobila elegantne v každej útulnejšej či väčšej kúpeľni. Obľúbené varianty sú v bielej, respektíve matnej bielej farbe. Kombináciou materiálov laminátovej drevotriesky, kovu a plastu sa docieli jej stabilita, dlhá životnosť a jednoduchá údržba. Sú buď so šuflíkmi, alebo sa otvárajú na dvierka a vo vnútri je dosť úložného priestoru na jednotlivých poličkách či bez nich.

Všetko má už svoje miesto!

Štýlovo pôsobia umývadlové skrinky s otvoreným prierezom v hornej časti. Sú cenovo dostupné, ale netreba sa nechať zlákať, že ich predajcovia ponúkajú so všetkými dekoráciami na obrázkoch. Vy si však svoju novú umývadlovú skrinku dokážete aj sami skrášliť!

Do každej útulnej kúpeľne výborne zapasuje umývadlová skrinka s praktickými bočnými priehradkami a vo farbách, ktoré priestor nádherne presvetlia. Skvelým dekorom je napríklad biely smrekovec, ale aj mnoho ďalších.

Tie najnovšie sú v jemnom šedom nádychu a poskytujú dosť úložného priestoru vo vnútri za dvierkami a na dvoch otvorených odkladacích priehradkách po stranách. Sú snom každej pani v domácnosti, ktorej záleží jednak na poriadku, ale aj štýlových dekoráciách. Umývadlové skrinky im v tom zaručene vyhovejú!

Foto: pixabay.com