5 dôvodov, prečo sa oplatí nakupovať oblečenie z Anglicka

Milujete online nákupy? V dnešnej dobe nie je výnimočné nakupovať aj zo zahraničných e-shopov. Vaše vysnívané kúsky za vami môžu pokojne cestovať aj cez pol sveta! Ak ste takto ešte nenakupovali, poďte si s nami nakúpiť lacné oblečenie z Anglicka. Prečo sa to oplatí?

  1. Obrovský výber

Uznávame, že aj výber slovenských e-shopov je už pomerne bohatý. No na tie anglické sa jednoznačne nechytá. Pokiaľ ide o oblečenie (ale nielen to), nakúpite proste všetko. Vybrať si môžete drahšie značkové kúsky, ale aj bežnú konfekciu. Mnohé Slovensky už takto nakupujú. Ktoré anglické e-shopy patria k najobľúbenejším? Určite sa oplatí nazrieť na Amazon.co.uk, marksandspencer.com, Epson.co.uk, asos.com, riverisland.com, topshop.com a mnoho ďalších.

  1. Perfektné ceny

Ak by sme si to opäť porovnali s ponukou slovenských e-shopov, ceny v tých anglických sú v podstate veľmi podobné, niekedy aj nižšie. Oplatí sa nechať si posielať ponuky e-mailom a byť tak informovaný o výpredajoch. Vtedy si lacné oblečenie z Anglicka nakúpite za minimálne ceny.

  1. Kvalita

Pokiaľ ide o kvalitu, obávať sa nemusíte. Nejde o žiadny čínsky tovar pochybnej kvality. Prevažná väčšina anglických e-shopov ponúka tovar, ktorý skutočne za tie peniaze stojí. A pomer cena/kvalita je teda veľmi dobrý.

  1. Odlíšite sa!

Tiež nemáte rada, keď na ulici, prípadne na oslave stretnete dámu v rovnakých šatách, ako máte vy? Tak sa odlíšte! Nenakupujte tam, kde väčšina Sloveniek. Okrem toho, najnovšie módne trendy sa iste objavia v anglických e-shopoch skôr ako v tých našich. K tým najnovším módnym vychytávkam sa tak môžete dostať medzi prvými.

  1. Ani s doručením si nemusíte robiť starosti

Zdá sa vám možnosť nákupov z Anglicka nereálna kvôli drahému poštovnému na Slovensko? Prípadne e-shop, ktorý ste si vybrali, na Slovensko ani nedoručuje? Aj tu existuje riešenie. Svoje nákupy si môžete nechať poslať na adresu prepravnej spoločnosti Maťko a Kubko v Anglicku. Tá vám ich preberie a za skvelú cenu vám ich doručí priamo domov. Či už chcete poslať balík do Anglicka alebo naopak, balík s nákupmi lacného oblečenia z Anglicka na Slovensko, na Maťka a Kubka sa môžete spoľahnúť.

Foto: pixabay.com