Najbizarnejšie hotelové služby: To nie je žiaden výmysel!

Najbizarnejšie hotelové služby: To nie je žiaden výmysel!
  • 29.08.2019
  • Michaela Kožáková

Každý z nás bol aspoň raz ubytovaný v hoteli. Je to skvelý pocit, keď si nemusíte po sebe ustieľať posteľ, umývať riady po raňajkách alebo vysávať koberec vždy, keď sa vaše deti pustia do sladkých sušienok. Čisté uteráky, uprataná izba a vy si môžete pustiť televízor, dať si niečo z mini baru, objednať si niečo pod zub priamo do postele či zaplávať si v bazéne, alebo sa nechať poriadne vymasírovať. Pravdaže, každý špás a rozmarnosť niečo stojí, ale prečo si aspoň raz za čas nedopriať trochu oddychu a relaxu? Niekomu ku šťastiu naozaj stačí, že niekto iný sa stará o jeho pohodlie. Ďalší majú vyššie požiadavky a potom je tu aj skupina ľudí, ktorá je veľmi náročná a očakáva mimoriadny luxus. 

Pozri aj: Najluxusnejšie hotely na svete: Luxus, ktorý budeš chcieť zažiť!

Hotelové služby

Zdroj: Shutterstock®

Vankúšová vojna povolená

Turisti a hostia sú viac scestovanejší, viac vidia a vedia, a preto sú i viac náročnejší. Po svete existuje nespočetné množstvo hotelov, ktoré sa snažia získať čo najviac klientov a udržať sa v rebríčkoch najobľúbenejších ubytovacích zariadení. Veľa hotelov volí cestu originality – mení sa na butikové, tematické, eko hotely. Aby obstáli v boji s konkurenciou, vylaďujú svoje služby, pokúšajú sa uspokojiť každú požiadavku aj tých najnáročnejších a najrozmarnejších klientov. Luxusné hotelové skupiny ponúkajú špičkové služby, a to od súkromných šoférov, sprievodcov až po masáže priamo na terase hotelovej izby. Niektoré zo služieb však prekračujú hranice bežných hotelových služieb. Vankúšové vojny, rybička ako spoločník alebo súkromný krájač jedla. Pozrite sa s nami na tie najbizarnejšie z nich. A schuti sa zasmejte. 

1 z 7

Minibar pre myseľ

Luxusná sieť Morgans Hotel Group ponúka zaujímavú službu. Keď otvoríte škatuľu s názvom Minibar pre myseľ, nájdete v nej dvestopäťdesiat tém, ako začať konverzáciu pre nesmelých hostí a tiež citáty a myšlienky do života. Tento chutný minibar stojí tridsaťsedem dolárov. No nekúpte si takúto vychytávku.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 29.08.19 03:50

ĽŠ
karma
100.00

Rybička ako spoločník, súkromný krájač jedla, ... na niektorých sa dá naozaj schuti zasmiať.

  • 0
Odpovedať

Marie Gutmannová 29.08.19 15:38

MG
karma
104.00

Dobre som sa pobavila.

  • 0
Odpovedať

Alica Mareková 04.08.20 15:12

AM
karma
-1.00

skutočne kuriózne služby

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 28.02.21 03:53

KS
karma
133.00

Účel prenájmu akváriovej rybičky vôbec nechápem :-D Ale napríklad taký vzdušný taxík znie veľmi zaujímavo :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní