Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Hasiči si merajú sily na 47. majstrovstvách SR v hasičskom športe

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

K súťažným disciplínam patrí dopoludnia štafeta na 4 x 100 metrov s prekážkami a popoludní výstup do štvrtého nadzemného podlažia cvičnej veže.

Košice 22. augusta (TASR) – Celkovo 13 súťažných družstiev z celého Slovenska zápolí vo štvrtok v Košiciach na 47. majstrovstvách Slovenskej republiky v hasičskom športe. Podujatie sa koná na štadióne Slávia Technickej univerzity a v areáli Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach na Požiarnickej ulici.

K súťažným disciplínam patrí dopoludnia štafeta na 4 x 100 metrov s prekážkami a popoludní výstup do štvrtého nadzemného podlažia cvičnej veže. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Majstrovstvá oficiálne otvoril prezident HaZZ Alexander Nejedlý, na slávnostnom ceremoniáli sa zúčastnili aj ministerka vnútra Denisa Saková, štátny tajomník ministerstva obrany Marián Saloň, námestníčka primátora Košíc Lucia Gurbáľová, predstavitelia Dobrovoľnej požiarnej ochrany SR a ďalší hostia.